Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Végeztek valami tornagyakorlat...

Végeztek valami tornagyakorlatokat mellre, hogy kordában tartsátok őket, azok akik szoptattak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem.
2012. febr. 26. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Én sem csináltam semmit.

1,5 évig szoptattam, és semmivel nem csúnyábbak a cicijeim, mint terhesség/szoptatás előtt.

2012. febr. 26. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk van kondigépünk és azzal erősítem a melleimet hisz akárki akármit mondd azért csak megnyúlik egy kicsit ugyanolyan nem lehet mert azt azért nem hiszem max:nem lett sokkalt viseltebb de hogy ugyanolyan lenne....
2012. febr. 26. 11:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló teljes mértékben egyetértek veled.Én sem hiszem,hogy ugyanolyan marad a melle,ha legalább 1 évig szoptat.Nekem megereszkedtek egy kicsit,ezen szeretnék korrigálni.
2012. febr. 26. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Akkor biztos hazudok...

Meg a párom is, aki szerint szintén nem változtak!

2012. febr. 26. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Én első vagyok. Nekem változott, megereszkedett 3 év szoptatás után. Más, de szép. És még egy. A bőr ereszkedésével nem tudsz konditornával javítani. Max. mellizmot tudsz fejleszteni, de attól még a bőr olyan marad. Az sajnos nem annyira rugalmas.
2012. febr. 26. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is hallottam már ilyet hogy szoptatás után lett nagyobb meg kerekebb és szebb a melle valakinek:) Hát..biztos van ilyen is.

Én sajnos nem vagyok szerencsés. Terhességek előtt is tornáztam sportoltam a szoptatások befejezésével is ( 2 gyereket szoptattam 1 és másfél évig) és bizton állíthatom sajnos a mellizomnak semmi köze magához a mellhez...nekem rossz alkatom van ezekszerint, hiába sportolok és vagyok izmos viszonylag, a melleim lógnak (amúgy is nagyok).,..ezen nem segített a sport sajnos :((

2012. febr. 26. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Akinek nagyobb lesz és kerekebb a melle,az azért van,mert átrendeződött a teste és a felszedett kilók miatt. Én 18 évesen olyan kerekded voltam, gyönyörű nagy mellekkel,ideális 58kg. Majd 25 évesen 48 kg voltam összement cicikkel és megnyúlt bőrrel. Terhesség alatt felszedtem 20 kg-t, iszonyat jó cickóim lettek, most 58kg vagyok,járok gyúrni,de a bőr egy kicsit megnyúlt,pedig kerekded melleim vannak jelenleg,mert ugye szedtem fel kilókat. :)
2012. febr. 26. 11:57
 9/11 A kérdező kommentje:
hasonló a helyzetem,mint az utolsó válaszolónál
2012. febr. 26. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
A 7es vagyok. De jó nektek :(( sajnos én onnan fogyok először és oda hízok uToljára :) Mondjuk hízni nem tervezek 174 cm vagyok és 65 kiló.
2012. febr. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!