Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák szerintetek mennyi...

Akire77 kérdése:

Anyukák szerintetek mennyi idös korig célszerü a második gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 34 éves vagyok és van egy 5 és fél honapos kislányom,a párommal szeretnénk majd egy másikat is,de én szeretnék azért várni 4-5évet legalább.De ugyanakkor meg félek hogy akkor már "öreg"leszek a szüléshez.Mert hát ugye az ember szeretné látni a gyerekét felnöni.Van valakinek hasonló tapasztalata?elöre is köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 26. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25 évesen szültem az elsőt. 32 évesen szerettem volna még egy babát, de a férjem nem akart többet. Aztán amikor 35 lettem, meggondolta magát.:) 36 évesen szültem a másodikat. Ez a korkülönbség szerintem már sok egy kicsit a gyerekek között, és a folyton mászó kisfiam után már nem olyan fürgén ugrabugrálunk, mint 25 évesen anno...De nagyon boldogok vagyunk így is.:)
2012. febr. 26. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az õszinte válaszokat.
2012. febr. 26. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én most leszek 36 a nagyfiamat 20 évesen szültem a kislányomat 34és fél évesen.Én még szeretnék még egy kisbabát kb.3-4 év múlva.Nem leszünk még öregek simán belefér egy bébyke még 40 évesen.
2012. febr. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!