Hány éves kortól célszerű lovasiskolába íratni egy gyereket?
Figyelt kérdés
A lányom 3 és fél éves.Mindene a ló!Már ült lovon, imádta.Egyáltalán nem fél, és állandóan azt mondja ő lovagolni akar!2009. júl. 22. 19:29
2/10 anonim válasza:
Én láttam már olyan 8 évest, aki keményen tolta, ő 4 évesen kezdte, de ha úgy tetszik ő volt a kivétel, és persze a körülények is adotttak voltak neki. A legtöbb kisgyerek azért nemigen szeret dolgozni a lovon, csak elücsörög rajta. Szóval most elég idős, hogy felüljön rá, heti 1-2 szer elzötyögjön, de komolyan belevágni még nem érdemes.
Táborba viszont be lehet iratni, azt szeretni szokták.
4/10 anonim válasza:
Az én húgom 6 éves másfél éve lovagol napi szinten , gyönyörűen lovagol , minden tud , sőt a kedvenc lova csinost mivel csikós ló ezért le is tudja fektetni .
Nem fél imádja , olyan mint én , én versenyzek igaz én 20 éves vagyok!
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Ezek után úgy gondolom, mg várok egy kicsit, addig jobban rágyúrunk a lovak megismerésére, életmódjára, stb!!Köszi mégegyszer!!
2009. júl. 23. 18:06
6/10 anonim válasza:
Szerintem a 4-5 éves gyerek már nyugodtan járhat "pónigolni".
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!A párom is ezt javasolta!
2009. júl. 30. 20:49
9/10 anonim válasza:
10 éves kor előtt, nagy lovon nem érdemes! Nem igazán tudja irányítani,át sem éri rendesen, és a csontok, főleg a comb és a lábszárcsontok alakulására is kedvezőtlen hatása van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!