Milyen kisállat való egy 9 éves fiúnak? Egy hörcsögöt tudna megfelelően gondozni, vagy inkább egy teknős lenne az ideális?
Szerintem a kutya lenne a legeslegjobb számára.
De ha már a hörcsögre és a teknősre kérdeztél rá,szerintem egy hörcsögöt (kis segítséggel) tudna gondozni,és az ideálisabb lenne számára mint a teknős.
szia!
nálunk kikönyörögte a hörcsögöt,9 éves a lányom,pár napig volt érdekes.
én takaritom stb.
Valami rágcsáló..
Teknőst halat ne vegyél neki mert azok túl komplikált állatok. Esetleg még madarat. De én valami rákcsálót ajánlanék. Tengerimalac hörcsög egér ilyesmi. Azokat ha megunja nem nagy gond gondozni. Márpedig megunja 2-3 hét alatt úgyis. A kiskutya kismacska meg azért nem jó mert elcsigázza véletlen a nagy nyomkodásba akkor azt mindenki nagyon sajnálni fogja majd.. Úgy hogy kizárásos alapon én ezt ajánlom.
törpenyuszi :)
viszonylag könnyű takarítani , a bogyói nem büdik , nagyon aranyos állatka , lehet simogatni , játszani vele és (ha bent van tartva) max a futkározással zavarhatja a családod este , ugyanis nem ad ki hangot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!