Segitség tápszer gondok mit tegyek?
Az én dokim is ragaszkodott egyfajta tápszerhez. Meguntam, odamentem és megmondtam neki, hogy nekünk más kell. Baromi határozott és kicsit agresszív is voltam, mert egyszerűen ő is csak azt a tápszert akarta felírni, amitől lányom rosszul volt.
Furcsán nézett, de felírta végül!
Légy nagyon határozott, és ha kell erőszakos. Most nem az ő érdeke számít, hanem a babádé.
Ja, a másik lehetőség: nem tudom nálatok hogy működik, de nem tudsz betelefonálni, hogy írják fel a Humanás tápszert? Egyszerűen csak mondd, hogy ezt szokta enni, és ezért ezt kéred.
Sógornőm egyszer így csinálta. Személyesen erősködött a dokinő, de mikor sógornőm betelefonált, és mondta mit kér, akkor csak annyit kérdeztek, hogy most ezt eszi? Sógornőm mondta igen, és már fel is írták neki. Ő meg csak elment a receptért, így nem kellett közvetlenül találkoznia a dokival.
Ezek után vagy váltasz orvost, vagy megveszed drágábban a tápszert vény nélkül.
Ha azt mondod sehogy sem hajlandó felírni gyógyszert, akkor hogy segítsünk? Akkor nincs más, mint elfogadod a döntését, vagy elmész másik orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!