Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer peroblémában SOS...

Tápszer peroblémában SOS segítség?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek kérlek hülyének de kétségbe vagyok esve, hogy eddig rosszul csináltam...

Szóval nincs tejem, igy a korházba azt mondták 90ml eszik meg a babóm, és ebbe 3 mérőkanál tápszer kell. De mikor hazajöttünk a cumisüvegén én rosszul vettem ki a számozást...és most hasonlitottam össze két cumisüveget, és amíg mi azthittük ezt a mennyiséget adjuk, sőtt már emeltünk is ezen, kidrült a másik cumisüveg szeriont hogy kevesebbet kapott.:( és kevesebb vizbe ügye többi tápit kapott:( de nemvolt semmi gond szorulás, meg sírás se hogy éhes eddig minden okés volt, de most nem tudom hogyan csináljam tovább...Maradjak az eddig használtnál, vagy most már csináljam "normálisan"????2,5 hetes a babám 2 hete vagyunk itthon.Hogy kéne hogy jó legyen akkor ez a tápszerdolog?

2010. dec. 26. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj. Ha nagy baj lett volna, jelezte volna a baba! Sűrűbb lett a tápszer neki, ezáltal laktatóbb is, de a szervezete kicsit nehezebben dolgozza így fel. Szerintem térjetek át a "rendes" azaz 1 mérőkanálhoz 30 ml víz adagolásra. Szerencsére nem hosszú ideig kapott sűrűbb tápszert, ne aggódj, semmi baja nem lesz.
2010. dec. 26. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok és az kimaradt, hogy ha emelni akarjátok az adagot, akkor a VIZET és a TÁPSZERT is emeljétek. Akkor 120 ml vízhez 4 evőkanál tápszer. Sok sikert! :)
2010. dec. 26. 18:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de bele vagyok most betegedve hogy hogy lehettem ennyire figyelmetlen és rossz anya....:(Most megpróbáltam "normálisan a vacsinál, de sír...:(:(biztos mert éhes még mert nem telítette el annyira:(
2010. dec. 26. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Töményebben édesebb is, de meg fogja szokni rendesen is. Nekem azt mondták semmiképpen ne legyen sűrűbb, mint ahogy a dobozon írja! Fontos a folyadékbevitel is!
2010. dec. 26. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem, ezen ne gyötörd magad tovább. hibáztál, rájöttél, javítod. semmi baja nem lett a kisbabádnak.

én néha szándékosan csináltam ilyet, általában este, sürítettem a tápiját, hogy jól aludjon.

Add neki mostantól rendesen, át fog szokni.

2010. dec. 26. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
No PARA! A vilag legjobb anyukaja vagy!!! Semmi baja nem lesz a picinek, viszont mindenkeppen korrigald!
2010. dec. 27. 09:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Korrigáltam, és azóta már kaki is volt:)Szóval úgy tűnik nincs gond, mert a hígabbat is benyomja mint a villám:)
2010. dec. 27. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
1-2 vagyok, örülök hogy minden rendben van már és eszi szépen :) És olyan meg se forduljon a fejedben hogy rossz anya vagy mert NEM vagy az! Rájöttél a hibára és váltottál, a baba jól van, ettől több nem is kell.
2010. dec. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!