Hallottatok már ilyet?
Esetleg tudtok ilyen esetről?
Igazából csak érdekelne, én most "hallok"-olvasok először ilyet.
Ez nagyon durva. Szerencséjük volt, hogy rájöttek hamar. Én nemrég láttam egy filmet, ahol a gyerek már 7 éves volt, amikor egy baleset utáni vérvizsgálat miatt jöttek rá, hogy nem jó családban van a gyerek......aztán elkezdtek nyomozni, kórház, stb., és kiderült, hogy a házaspár SAJÁT gyereke, aki ugyebár más szülőkhöz került ki a kórházból, már meghalt.
Értesítette a kórház persze a másik szülőpárost is, és megindult a harc és per az élő gyerekért. A vér szerinti szülők is maguknak akarták, és azok a szülők is, akik hét évig nevelték. Borzasztó..
Egyébként amikor én szültem a kisfiamat, és első este mentünk a babákért fürdetés után, vicces volt :) Ugyanis úgy volt, hogy fél nyolckor fürdették őket, és utána minden anyuka ment a csecsemőszobába a gyerekéért. És én nagyon hülyén éreztem magam, hogy lopva ránézek a fiam karszalagjára, hogy jó babát hozok-e ki?:)) Aztán láttam, hogy a többi anyuka is megnézi a karszalagját annak a kicsinek, aki fölé odahajol és megnyugodtam :)))))))))
Én is a Hetényiben szültem nemrég és ott azután vannak furcsaságok, de egy biztos amit már ott létemkor is kijelentettem a páromnak, hogy a következőt nem ott fogom szülni. Hajnalba bementünk mert a magzatvíz ömlött belőlem, erre az ügyeletes szülésznő haza akart zavarni, mert úgy se most fogok szülni, meg ők pihennének, az ügyeletes doki azt monda a folyóson neki jó hangosat, hogy én is meghalljam "tegyétek be a szobába, és had szenvedjen" mikor megérkezett a váltás másnap akkor néztek csak rám. A csodálatos bababarát kórház egy kalap sz.rt sem ér, a csecsemősök annyit nem mondtak, hogy Hö a rendes nővérke segített a szoptatásnál és ő adott tanácsokat.
Jah és szülés után a cuccaimat velem cipeltették le az emeletről miközben menni is alig bírtam pihenni egy percet sem hagytak.
Ez elég durva lehetett.
Én is császárral szültem, de az én férjem is ott volt végig a baba mellett, amíg megvizsgálták, és utána vitték az inkubátorba (koraszülött volt). De amikor megszületett, megmutatták nekem is, megérinthettem, így azalatt a fél perc alatt annyira megjegyeztem az arcát, hogy biztos észre vettem volna, ha véletlenül később más baba várt volna az inkubátorba.
Egyébként mi nemrég beszélgettünk erről a férjemmel, mert a tv-ben kiderült nemrég egy hasonló eset. És kérdeztem tőle, mit tenne, ha sok idő után kiderülne, hogy a mi gyerekünket is elcserélték. Ő azt mondta, hogy nem cserélné vissza, mert már őt szereti, úgy nevelte fel mintha a sajátunk lenne, függetlenül attól kinek a vére. De azért mégis rossz elképzelni, hogy is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!