Eldobom az agyam! Hallottatok már ilyet? Elektronikus sirás analizáló!
Fene tudja, most még mosolygok rajta, de lehet, hogy 5 év múlva már olyan elterjedt lesz, mint a légzésfigyelő.
Az én lányom napi 12 órákat bőgött végig, 6 hónapon át. S senki nem tudta mi baja, szóval ha jobban belegondolok, lehet, hogy jól jött volna egy elektronikus sírás analizáló. :)
De majd kérek mellé egy elektronikus dokit is, aki meg is mondja, mit lehet ilyenkor tenni. :)
Persze, hogy el lehet adni mindent, csak egy kis jó reklám, és ha tömve van a zsebed, akkor már meg is vetted.
Elektronikus pótanyu még nincs? :):):)
Bár lesz majd olyan is!
nálam sokáig a kutacsvédő vitte a prímet, aztán átvette a vezetést a bevásárló kocsi védő kendő és most újabb nyertes termék került elő :)))
Hát nagyszerű, gratulálok mind a gyártónak, mind pedig T.Anyukáknak, akik megveszik eme remekbeszabott és amúgy nagyon hasznos termékeket..
Én "feltaláltam" az ANYAI MELLKAS-t :)
Hogy szeretnek a babák az anyukájuk mellkasán-vállán lenni, nem?
Van pihenőszék, etetőszék, játszószőnyeg, stb, miért nincsen műanyag anyai mellkas-váll egyben (mint egy próbababa), amire csak ráhelyezem a babát és jól van? :D :D :D
Van elektromos cumi melegen tartó is... :-)
Amíg a baba nem szívja, nehogy kihűljön már az a cumi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!