Eldobom az agyam! Hallottatok már ilyet? Elektronikus sirás analizáló!
Egyből kettő kéne:D
Meg pótanyuból is kéne kettő, meg szerényen az államadóság abszulútértékben:D
Annyi kacatot kitalálnak már a gyerekeseknek:D Én azt várom, mikor lesz újszülött osztály Tescoban Auchanban, polcon a babasereg, azt lehet válogatni, lassan ez lesz a köv lépcsőfok:) jah betétdíjas lenne a vásárolt baba.
Na jó én el aludni... beindult a pihent fantáziám:D mit lehetne még fel-ki találni
Jót nevettem én is.
Bár azon már annyira nem, amit ma hallottam a hírekben, hogy Kínában "feltalálták" az anyatejet adó tehenet. Öt év múlva már forgalomba is akarják hozni.... "Kicsit" megborzongtam ettől a hírtől, lehet, hogy unokáink már ilyen tejen fognak felnőni, és a sírásanalizáló is ott lesz a babakelengyék között? Ez már durva....
Én amit röhögtem az a műkéz. Ugyanis van olyan is. Mint az anya keze csak műanyagból. S ha alszik a baba ott van.. De ez is kész:D
Mondjuk a bevásárlókocsi védő az oké,hisz nem lehet tudni ki vitte elötte a kocsit s hogy milyen fertöző betegsége lehet akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!