Hallottatok már ilyet? Az anya tehet a gyermek autizmusáról?
Nem tudom, hogy mi ennek az alapja, de egy dolog biztos... ez még egy dolog amiért idegesitheti magát az anyuka és vádolhatja magát egy életen át, ha autista lesz a gyermeke...
Komolyan miért kell stresszelni az anyukákat? Eddig volt, hogy szoptass különdben.... Most meg ez...
ÁÁÁ bocsánat, hogy nem tudtam érdemben hozzátenni,de ez felhuzott picit...
Bocsánat, ugy gondolom félre értettél. Nem rád gondoltam, hogy kitaláltad!!!!
Azt nem tudom, hogy lehet e valami alapja és én nem is hiszem hogy a tudatalattit tudják ilyen szinten vizsgálni.
A válaszom csak arra irányult, hogy az ilyen kutatási "eredmények" ujabb stresszt hoznak egy ujdonsült anyuka életébe, ahová azért mondjuk ki már nem kellene több.
Első voltam.
Ha ez az elmélet igaz lenne,akkor miért van,hogy abban a családban,ahol előfordult egyszer az autizmus,biztos,hogy hamarosan többször fog megjelenni.Főleg a gének felelősek érte.
Tehát ez csak egy elmélet.Valaki így gondolja,de nem biztos,hogy igaz.
Biztos,hogy nincsen,rengeteg családban nagy szeretettel várják a babát,szeretettel gondozzák és mégis előfordul a betegség ennek ellenére.
A hiperaktivitás kapcsán is nagyon sokszor tévesen a szülőt tennék felelőssé,holott ez is egy adott dolog,amit eltűntetni nem lehet,csak együtt élni vele,persze kívűlről nagyon könnyű az elméletek megalkotása,ítélkezés.
szerintem vagy genetikai a dolog vagy a méhen belül történt valami vagy a szülésnél esetleg
de egyikről sem az anya tehet
szép is lenne ha az anya tehetne róla és akkor h magyarázzák h mindent megadna egy gyerekért hosszú éveken át küzd ezért és a vége egy autista baba lesz tehát akkor ebben az esetben is az anya a hibás ?
szerintem nem kell vele foglalkozni amúgy is szeretik ijesztgetni a leendő anyákat és sajna abban az életszakaszban fogékonyabbak is erre :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!