Anyatejes anyukák, akik a hozzátáplálást szoptatás után adjátok babátoknak, mikor kezdtétek a második szilárd étkezést bevezetni?
6,5 hósan kezdtem a hozzátáplálást, a déli stoptatás után adtam neki a gyümölcsöt, főzeléket. 8 hónapos kora után fordítottam meg, először szilárd kaja, utána anyatej, addig ugyanis hiszti volt, ha próbálkoztam a cserével:) A mai napig kéri a tejet evés után, hála Istennek tudom is adni. A második szilárd kaját szintén 8 hónaposan kezdtem el adni neki, egy kis gyümölcs formájában, általában banánt kap valamivel keverve. ),5 hónaposan kezdtem neki vacsira is főzeléket adni a védőnő tanácsára, mondván, hogy talán elmarad az éjszakai ébredés. Hát most ott tartunk, hogy 3-4X is ébredünk... De azért vacsira is bevágja a 200g-ot:) Nálunk nincs gond a mennyiséggel.
Szóval igazán elválasztódásról nem beszélhetek, lassan a déli szoptatást szeretném kiváltani, talán sikerülni fog...
Remélem, tudtam segíteni, ha nem írj nyugodtan privire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!