írjátok le nekem, hogyan kezdjem és folytassam a hozzátáplálást? Mikortól? Mit? Mivel kezdjem? Mennyit egyszerre? Szoptatás előtt, után? Ki, hogyan csinálta?
Én nem vagyok és nem is voltam híve a mostani divatnak. Csak tápszert és semmi természetes ételt ne! Maradtam mindhárom gyereknél a régi módszereknél. ( Felénk a legtöbb anyuka igy eteti a babáját,már csak anyagi okok miatt is.) A tápszerek drágák, és semmi természetes alapanyag nincs bennük.
Én is 3,5 fél hónaposan adtam nekik először délelőtt,szopi előtt reszelt almát keksszel,később babapiskótával. Ha már ez ment,akkor vagy az ebédünkben főtt zöldséget,csirkemájat törtem össze villával,és azt ették,vagy külön főztem nekik sóba,vízbe sárgarépát,vagy egyéb zöldséget,és behabartam. Ahogy nőttek,fokozatosan kaptak a mi ebédünkből. Délután pedig 6 hónapos kora körül már ettek vajas, lekváros kenyeret katonázva,vagy túrót tejfölt.
Tejet már 4 hónapos korukban kaptak. 8-9 hónaposan már mindent ettek,amit a család többi tagja.
Egyik sem allergiás semmire, egészségesek,csak néha voltak náthásak.
Kérdezd meg az anyukádat,hogy ő hogyan etetett téged.
De természetesen a te döntésed,hogy a tápszergyártóknak hiszel,vagy a rég bevált módszereknek.
Jó egészséget és sok örömet a picidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!