Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik együtt alszanak a gyeremk...

Akik együtt alszanak a gyeremkükkel azoktol kérdezhetek?

Figyelt kérdés

Párotok hogy viseli miota alszotok együtt? és még meddig tervezitek?

nekem van egy 18 hós kislányom vele alszom a párom másik szobába. Fogzás betegség, oltás miatt átmentünk a másik szobába hogy az apja tudjon aludni. D már ez az időszak lecsengett én meg még nme karom a gyereket otthagyni viszont a párom nyaggat hagyjam ott a gyereket nagy már tud egyedül aludni. Én meg ugy vagyok vele jobban szeretem magam mellett tudni hogy minden ok lélegzik vagy hozzámbujik. Mi a megoldás? mit csinaljak mert azt mondta ha nem emgyek vissza a a másik szobába akkor várhatom hogy lesz ég egy teso holott csakk akkor megyek át agyerekhez ha már aludni akarunk segítsetek!! Féltem miota megszületett osse voltunk még külön

2012. febr. 20. 08:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm ma éjjel kipróbálom az elsö félsírásig otthagyom
2012. febr. 20. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, ahogyan a korábbi válaszolók írták, neked a férjed mellett lenne a helyed. De valamiért a gyerekkel való szimbiózist választod, annak ellenére, hogy már kinőtt ebből a korszakból, 18 hónapos!

Lenne egy pár kérdésem, ami segít meghozni a döntést:

- milyen a férjeddel a párkapcsolatod? (őszintén)

- milyen a szexuális életetek? Élvezetet okoz-e ez számodra? (nagyon sokszor a baba az ürügy, hogy ne kelljen együtt hálni)

- mi az igazi szorongás, ami benned van? Miért ne lélegezne a babó? Miért ne maradna életben szoros kontroll nélkül is?!

- Mit pótol nálad a vele való intimitás?

- Miért nehéz neked őt az útjára engedni? A saját életkorának megfelelő útjára? Hisze

n ezzel egy korábbi életszakaszhoz kötöd.

Picit gondolkodj el a kérdéseken, nem kell rájuk nyíltan válaszolni. De legyen meg a fejedben a válasz!

2012. febr. 20. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!