Akik együtt alszanak a gyeremkükkel azoktol kérdezhetek?
Párotok hogy viseli miota alszotok együtt? és még meddig tervezitek?
nekem van egy 18 hós kislányom vele alszom a párom másik szobába. Fogzás betegség, oltás miatt átmentünk a másik szobába hogy az apja tudjon aludni. D már ez az időszak lecsengett én meg még nme karom a gyereket otthagyni viszont a párom nyaggat hagyjam ott a gyereket nagy már tud egyedül aludni. Én meg ugy vagyok vele jobban szeretem magam mellett tudni hogy minden ok lélegzik vagy hozzámbujik. Mi a megoldás? mit csinaljak mert azt mondta ha nem emgyek vissza a a másik szobába akkor várhatom hogy lesz ég egy teso holott csakk akkor megyek át agyerekhez ha már aludni akarunk segítsetek!! Féltem miota megszületett osse voltunk még külön
Igen, ahogyan a korábbi válaszolók írták, neked a férjed mellett lenne a helyed. De valamiért a gyerekkel való szimbiózist választod, annak ellenére, hogy már kinőtt ebből a korszakból, 18 hónapos!
Lenne egy pár kérdésem, ami segít meghozni a döntést:
- milyen a férjeddel a párkapcsolatod? (őszintén)
- milyen a szexuális életetek? Élvezetet okoz-e ez számodra? (nagyon sokszor a baba az ürügy, hogy ne kelljen együtt hálni)
- mi az igazi szorongás, ami benned van? Miért ne lélegezne a babó? Miért ne maradna életben szoros kontroll nélkül is?!
- Mit pótol nálad a vele való intimitás?
- Miért nehéz neked őt az útjára engedni? A saját életkorának megfelelő útjára? Hisze
n ezzel egy korábbi életszakaszhoz kötöd.
Picit gondolkodj el a kérdéseken, nem kell rájuk nyíltan válaszolni. De legyen meg a fejedben a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!