Csak én vagyok ilyen csóró, hogy drágának tartom a DM-et?
Sokan írják, hogy úgy spórolnak, hogy a DM-ben vásárolgatnak, aztán az összegyűlt pontokért kedvezményt kapnak. Tök jó a kedvezmény tényleg, de azért ott kell megvásárolni sokmindent a háztartásba, ami máshol olcsóbb lenne, pl. a Tescoban.
Vannak sajátmárkás termékei, amik jók, de hogy ott költsek el havonta több ezer forintot, nekem sokba lenne.
21:43-as a 21:52-esnek :)
Nos úgy sikerült ennyit lehúznunk a Dm-ről, hogy vettem pl. egy nagy dobozos pampers pelust, aminek a teljes ára 7199,- Huf, erre felhasználtam egy 25%-os kupont, a Hipp termékekre szintén 25%-ost (most azt hiszem az 50 pontos füzetben van olyan, hogy márkajoker, ezt minden Hipp márkájú termékre érvényesítik vásárláskor, bármennyit is veszel), Milupa milumil tápszerre, szintén 25%-os márkajoker kupon van minden darabra amit megveszel. (2290,- Huf egy dobozzal, így egy dobozzal 1717,- Huf volt), volt benne Libero fürdetőre kupon, azt is igénybe vettem, stb-stb. és a vásárlás véösszegéből még lejött 15%, mert azt a kupont is felhasználtam, ja vettem még popsitörlőt is, de arra csak a 15% végösszegi kedvezményt vettem igénybe. Szóval így sikerült ennyit lehúzni a Dm-ről. (a nagydobozod pelus, így csak 4600,- Huf volt 7199,- helyett)
Én mindig a DM-ben veszem a pelenkát. Múlt héten Huggiest vettem, 28 Ft-ra jött ki darabja a 25%-os joker és 15%-os végösszegi kuponnal, de a Pampers is csak kb. 34 Ft-ra jött volna ki. Szerintem ennél olcsóbban sehol nem lehet venni.
Vettem még popsitörlőt, Hipp bébikajákat és teát kuponnal, egy nagy flakonos Dreft mosószert kuponnal és még pár más dolgot. 10.200 Ft helyett fizettem 6.700 Ft-ot. Máshol csak a pelus meg a mosószer lett volna ennyi. Szerintem nagyon megéri.
24-esnek
Ki van írva a termék előtt is kis fityegőn az akció, meg az újságban is írják. Sajnos sokan átsiklanak felette, de vannak kedves eladók akik felhívják erre a figyelmet :)
Amúgy nekem is drága lenne a dm, ha nem lenne ennyi kedvezményem, de így, nagyon sok minden olccsóbb, csak szemfülesnek kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!