Csak én vagyok ilyen csóró, hogy drágának tartom a DM-et?
Sokan írják, hogy úgy spórolnak, hogy a DM-ben vásárolgatnak, aztán az összegyűlt pontokért kedvezményt kapnak. Tök jó a kedvezmény tényleg, de azért ott kell megvásárolni sokmindent a háztartásba, ami máshol olcsóbb lenne, pl. a Tescoban.
Vannak sajátmárkás termékei, amik jók, de hogy ott költsek el havonta több ezer forintot, nekem sokba lenne.
Én a babacuccokat veszem meg a DM-ben. Egyrészt, van ami alapvetően olcsóbb, mint a Tescoban, másrészt pontgyűjtéssel tényleg jó kedvezmények vannak.
Háztartási dolgokat, illetve nekem való dolgokat nem igazán veszek a Dm-ben, mégis tudom gyűjteni a pontokat a babacuccokkal. Nekem egyértelműen megéri.
Én Dm-ben veszem a babámnak a dolgokat, és nekem is megéri.
A Tescoban van jó pár dolog, ami már drágább lett eleve. Bónuszokkal meg végképp jobb áron van a DM-ben.
Mondjuk lassan már minden jobb áron lesz, mint a Tescoban, nagyon elszálltak az áraikkal.
én szétnézek,és ami olcsóbb a dm-ben,ott veszem meg,ami nem ,azt nem.
amúgy szoktam figyelni,ha dupla pontot adnak,akkor érdemes jól bevásárolni,100 ft-onként adnak pontot,nem 200.akkor tíz helyett öt ezerből összejön 50 pont
en nem tudok vezetni, talan evente egyszer jutok el a tescoba. rossman egyaltalan nincs a kozelben.
a dmes ökopelenkát hasznalom, teljesen meg vagyok vele elégedve, a babakajakat is ott veszem. a sparral szemben van, tehat kozel is van.
a gyerkoc imadja a kékre/zoldre/pirosra festős fürdőtablettát, jól lehet vele motivalni :D (dm sajatmarka)
a babakajat is ott vettem, amikor azt evett mert nagyobb volt a valasztek, es olcsobb is volt, mint a sparban
szoval ha lenne a kozelben tesco, vagy barmi olcsobb cucc, valszeg oda mennek, de mivel nekem az egyetlen masik opcio a spar vagy a lidl (vagy az igen draga cba), marad a DM
ja, es persze kupon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!