Artdeco körömlakk megéri az árát? Kicsit drágának tartom a majdnem 3000 ft-ot, de elég tartósak?
2012. jan. 24. 17:05
1/8 anonim válasza:
Ugyan már...
Vegyél Kallost, 300 ft. 1 hét után mostam le, akkor is csak azért, mert nőtta körmöm...
2/8 anonim válasza:
hidd el,minden körömlakk ugyanolyan sz*r.Évekig festettem franciára magamnak a körmöm.Gurlain termékektől a revlonig mindent használtam,minden színben.Eredmény,1 mosogatás és vége az egésznap.Vagy pedig estére letöredeztek a végén,volt amit úgy húztam le,mintha sebtapasz lenne.
géllakk,illetve műköröm a tuti.
3/8 anonim válasza:
egésznap=egésznek :D bocsi már hülye vok
4/8 anonim válasza:
Sok körömlakkom van kb. 50-60 db. Ennek a legtöbbje olcsó körömlakkok. Vettem néha egy-egy drágábbat, hogy kipróbáljam milyen, de semmivel sem volt jobb az olcsónál. Van nekem olyan amit piacon vettem 100 ft-ért és gyönyörű szép színe van és egy hétig kitart. Szóval én nem hiszem, hogy itt ár alapján kéne választani.
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb, de annyival biztos nem, hogy megérje. :D
Inkább fektess be egy marha jó fedőlakkba, még drágába sem kell, mert pl. az essence btgn szinte mindenkinek beválik, és csak 7-800 forint. A leggagyibb körömlakk is kibírja vele pár napig simán.
Ha pedig néhány nap sem elég, akkor valóban géllakk, vagy műkarom való neked. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Az az essence tényleg olyan jó védőlakk?
2012. jan. 25. 09:19
7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az is a bajom, hogy az olcsó körömlakkok, ami tényleg pár száz forint, azok nagyon de nagyon büdösek. Igaz úgy általában büdösek a körömlakkok, de azoknak annyira erős szaga van....
2012. jan. 25. 09:20
8/8 anonim válasza:
Én biztos nem adnék ki 3000-ret egy lakkért, a miss sporty (600ft), moyra (400ft), S-he (1000ft) ezek megérik az áeukat de s-heből is csak egy van mert miért vennék 1000 jó körömlakkot amikor 400-ért is kapok olyan jót legalább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!