Csak én vagyok ilyen csóró, hogy drágának tartom a DM-et?
Sokan írják, hogy úgy spórolnak, hogy a DM-ben vásárolgatnak, aztán az összegyűlt pontokért kedvezményt kapnak. Tök jó a kedvezmény tényleg, de azért ott kell megvásárolni sokmindent a háztartásba, ami máshol olcsóbb lenne, pl. a Tescoban.
Vannak sajátmárkás termékei, amik jók, de hogy ott költsek el havonta több ezer forintot, nekem sokba lenne.
én sem szeretem. nekem is van bababónuszom, de csak az ilyen 1Ft-os kuponokat váltottam be, esetleg bébi italok kuponjait.
Szerintem a pelusok még ilyen 4-500 ft-os kuponnal is drágák ott.
Mondjuk nekem ki is esik nagyon helyileg, úgyhogy nagyon ritkán térek be ahhoz, hogy mondjuk pontokat gyűjtögessek.
De állítólag a Rossmann olcsóbb...:)
A fiam 4 a lányom 2 éves.
Szinte mindig, minden baba dolgot a DM-ben vásároltam. De nagyon jó a saját-márkás mosószere, és minden más saját terméke is. Legalább 2és fél éve a férjem is és én is átálltunk ezekre a termékekre. Pelenkára beváltok 25% és + 15% végösszegi kupont. Havonta kedvezménnyel otthagyunk kb: 18-20 ezer forintot. Nekem megéri.
Én sokat vásárolok ott, és bizony nagyon jól lehet kijönni, ha gyűjtöd a pontokat. Ha pelust veszek, akkor beváltok 1 db 150-es kupon füzetet, amiben van 1 db 15%-os végösszeg kupon. Tehát a teljes vásárlásom végösszegéből kapásból lejön 15%. Ezen felül beváltok 1 db 50%-os kupont, amiben van 25%-os joker kupon, ami a legdrágább termék árából kerül levonásra. Tehát a pelus árából lejön 25+15%! Ez azért elég baráti.
És a kuponfüzetekben mindig vannak hasznos kuponok. Én sokat vásárolok, így nagyon megéri.
Ráadásul sokszor küldenek postán különböző kuponfüzeteket ajándékba, amikben szintén sok a hasznos termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!