Már több mint egy éve szedek fogamzásgátlót (Yasminellét).7200 Ft-ba kerül 3 hónapra. Nagyon drágának tartom. Tudtok másik gyógyszert ajánlani, ami olcsóbb lenne?
az abortusz ennél jóval drágább és kellemetlenebb is.
Én úgy gondolom havi 2500 forintot ez nekem megér.
Természetesen vannak fogamzásgátlók amik ennél olcsóbbak, viszont az orvos nem véletlenül írta fel ezt neked. Nyilvánvaló, hogy ez az a gyógyszer, ami a legközelebb áll a saját hormonháztartásodhoz, így teljesen feleslegesen kérdezősködsz itt, hiszen akárki akármit ajánl valószínűleg az a te szervezetednek nem a legmegfelelőbb.
Ha viszont nagyon váltani akarsz, akk azt mindenképpen egy NŐGYÓGYÁSSZAL beszéld meg!
Utolsó: Első vagyok. Egyrészt a Mercilon nem egyenlő a Sensonettel (Mercilon: 20 µg etinil-ösztradiol 150 µg dezogesztrel, Sensonette: 20 µg etinil-ösztradiol 75 µg gesztodén).
Másrészt neked azért is tudott újat adni, mert köztivérzésed volt (tehát más hatóanyagú gyógyszer volt javasolt).
Mivel a kérdezőnek nincsen semmilyen panasza, vszínűleg megfelelő neki a gyógyszer. És mint az első kommentemben leírtam, nincs olyan tabi, ami ugyanazt a hatóanyagot ugyanolyan mennyiségben tartalmazza.
De persze abban igazad van, hogy az orvosához kellene elmennie, és megbeszélni vele a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!