Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasznaltok moshato pelenkat?...

Hasznaltok moshato pelenkat? Van olyan nedv szivo mint az eldobhato pelenka?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Köszi..
2012. febr. 18. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan a kérdésre fogok válaszolni és őszintén:

Igen, ezt használok.

Nincs olyan nedvszívó, mint az eldobhatós, de tulajdonképpen ez az egyik előnye is.

Míg némelyik eldobhatóval meg lehet csinálni, hogy akár több, mint fél napot a babán legyen, (olvastam ilyen anyukáról aki napi 2 pelust használ :()a mosható pelus 5-6 óránál biztos nem fog többet bírni.

De ez nem is baj, mert egészségtelen lenne a babának olyan sokáig a saját pisijében ülni.

Gyakorlatban pedig a tapasztalatom: 3-4 órát gond nélkül kibír (egy év körüli babám van), nem változott a pelenkázás sűrűsége amióta moshatót használunk. Most is átlag 5-6 darab fogy el egy nap.

ha van még kérdésed, másra is szívesen válaszolok.

2012. febr. 18. 21:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat!
2012. febr. 19. 08:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van popolini tencel pelusom, teszek bele egy tencel betétet és többet bír mint az eldobhatós. De ahogy az ember nem hagy a gyerekén fél kilós pelust a moshatósból így az eldobósból se. Még betét nélkül éjszaka se sikerült tele pisilnie. De ez drága pelenka.
2012. febr. 19. 19:16
 15/20 kékvirág10 válasza:

Helló!

Engem is érdekelne a téma. Próbáltam kiigazodni a típusok között, de elvesztem a rengetegben... zsebes, aio, állítható és az a sok márka.

Újszülött kortól mi az ami használható, mit ajánlotok???

Melyiknél nem folyt ki semmi este se?

2012. febr. 20. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Itt nagyon nehéz mindent leírni, ha szeretnétek olvasgatni és hozzáértő, összeszedett válaszokat, akkor a mamami.hu- n olvasgassatok pelenke témában:)!

Újszülöttnek egyébként a legpraktikusabb a prefold/ tetra hajtogatva külsővel, mivel a sok folyós kakit ezekből a legkönnyebb kivarázsolni:), lehet főzni, ...

Közben érdemes több márkát és tipust kipróbálni, mindenkinek más jön be:). Más lehet jó husisabb, vékonyabb babához, más a sokat pisilőhöz... Érdemes a kipróbáláshoz többfélét használtan megvásárolni és amelyik beön marad és készletet lehet belőle csinálni, amelyik nem jön be, el lehet adni:). Nekünk pl., mivel húsos a lányom, nem volt olyan pelus, amelyik kifolyt volna, elég vegyes is a készlet. Van 2- 3 ezer forintos "Márka", de van 1000 forintos kínai is.

2012. febr. 20. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Lemaradt az előbb: ez egy kis áttekintés a kezdeti káoszhoz való kiigazodáshoz, nagyon hasznos, ha másért nem is, hogy tudjatok kérdezni:).

[link]

2012. febr. 20. 15:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2012. febr. 23. 22:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is használom. Napi 4 db-ot koszolunk a 21 hónapos fiammal. (2 gyerekkel moshatóztam)

Ennél kevesebbet eldobósból se használnék, mert bepállna a feneke.

Nedvszívónak sima pamut betét van benne.

Ja újszülöttnek is van nadrágpelenka is, de az elején mi eldobót használtunk, mert a kórházba úgysem vihettem be a moshatót. Ezért vettünk 1 zsák 2-est, és amíg az el nem fogyott addig azt használtuk. Utána meg egyméretes (One Size) belsőt (nadrág szabású) és hozzá külsőt. Ez elég kényelmes, és 60 fokon elég mosni, nem kell főzni

2012. márc. 9. 01:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Sziaszok!

Úgy látom, h itt tapasztalt anyukák vannak.

Most várom a második gyerkőcöt, az elsővel eldobhatót használtunk, most kipróbálnám a moshatót.

Találtam egy ilyet, erről tudtok valamit, jó lehet ez a pelus?

[link]

2012. márc. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!