Mennyi pelenkát használtok el havonta?
Egy nap hányszor cseréled?
Mennyi idős a gyermeked?
Milyen pelenkát használtok?
Köszi a válaszokat!
Szia!
1. max 4-5 db
2. 17 hónapos
3. Huggies vagy Pampers (4-es)
Minden hónap elején 2 csomaggal veszek meg ez kb kitart a következő fizetésig.
Olyan 5 drb korul, attol fugg, hogy mikor kakil.
Pampers activ babyt használunk, a tobbi nem vált be (kifolyt minden a pelusból)
Nálunk 72 darabos kiszerelésben van. kettot veszek a tescoban - 18 euro.
11 hos
5 db.
Immáron közel 4.5 éve folyamatosan pelenkázok :)) van kisfiam kislányom is, különböző korúak.
Amíg picik voltak (1-2-3 hónaposak) addig minden pelusban volt szinte kaka is így 6-7 elment egy nap (ahány szopi annyi peluscsere).
Aztán ahogy nőttek kevesebb lett a kakis pelus, de 5 nél kevesebbre nem tudom leszorítani semmiképp se.
Biztos mindenki ismeri a sok kisbaba által kedvelt elvet miszerint: Tiszta pelusba jó kakálni:)))
Szóval 5x30 90-95 darab pelus egy hónapban...durva...
Köszi az eddigi válaszokat és várok még persze többet is :]
Lányom most lesz 5 hónapos és min.5, max 6. cseréljük neki a pelust. Van, amelyikben sok a pisi, de van olyan is, amiben van, de nem súlyos.
Én sosem szoktam visszarakni rá azt, ami pl. 3 órája már rajta van, attól függetlenül, hogy nincs benne olyan sok pisi csak egy kevés.
Mi pamperst használunk, de gondolkoztam már ezeken a 100db-os "Gazdaságos" pelusokon is.
A kakis dolog nálunk eddig sajnos úgy alakult, hogy nem volt széklete csak segítséggel - tápszeres - és a hozzátáplálás oldotta meg így-úgy ezt a dolgot (is). Viszont így is van, hogy nem mindennap kakil. De tegnap pl. 3× is rottyantot, ma még egyszer sem.
MA is azon gondolkoztam, hogy hány csomag pelust vegyek neki erre a hónapra. Végül vettem egy 82db-os 4-es pelust. Aztán lehet, hogy még szükségünk lesz egy újabb csomagra.
Én minden hónapban 2 nagycsomagos pelust veszek(libero, huggies), ez 170 db kb, el is megy egy hónapban. 18 hónapos.
napi 5-6 dbra jön ki.
A kislányom 20 hónapos.
3-4 db fogy el egy nap,pamperst használunk.2csomaggal szoktam venni minden hónapban,4-est használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!