Mennyi pelenkát használtok el havonta?
Figyelt kérdés
Egy nap hányszor cseréled?
Mennyi idős a gyermeked?
Milyen pelenkát használtok?
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 7. 14:06
11/15 anonim válasza:
A 200-250db-ot sikerült lecsökkenteni max 150db-ra havonta. Nagy megkönnyebbülés ez a pénztárcámnak... Dm-est használok amúgy, éjszakára meg pampers. Napi 4, max 5 pelus termelődik.
5 hónapos
12/15 anonim válasza:
22 hónapos, napi 3 pelus (ha kakás, akkor 4), Pamperst használunk.
13/15 anonim válasza:
5és fél hós,kislány! Napi 5db pelenka fogy. Én DM Babylove-t szeretem, 100db-os 42Ft-ra jött ki legutóbb. A másik a Pampers active baby, figyelem az akciókat,akkor veszek,mert bevált a DM-s. Egyébként 3-as méretet hord. :)))
14/15 anonim válasza:
7 hónapos a fiam napi 5-6 pelus fogy...pamperst vagy liberot használunk a többi nagyon nem jött be!általában 45-48 ft/db áron veszem!havi szinten így 7000 ft megy el pelusra kb!
15/15 anonim válasza:
Nekünk olyan 2 csomag fogy el egy hónapban. Pamperst használunk. Az árát nem tudom, mert a férjem hozza Ausztriából, Németországból. Olyan jó, hogy nem kell pelust vennem :))) Bár egyszer vettem a DM-ben saját márkás pelust, mert olvastam , hogy dicsérték, de sajnos nekünk kifolyt belőle a kaki. :( Na meg így jobb, hogy nem én adom ki rá a sok pénzt :)6 hónapos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!