Érzékeny bőrű babáknak ti milyen pelenkát használtok/ajánlotok?
A dm-es babylove pelust használja a kisfiam,semmi bajom vele.Viszont most nagyon felemelték az árát és huggiest vettem neki,ezt is használta régen.
Sokat kipróbáltunk a liberótól kicsattogott,a tescostól folyton pisis volt a ruhája,a pampers is jó volt csak az is drága már.
Szerintem nem mindegy, hogy fiú vagy lány babáról van szó. A lányok sokkal többet pisilnek mint a fiúk. A tápszeres babák széklete sűrű ragadós az anyatejes folyékony.
Mi Liberot használunk, csak pamperst próbáltunk de piros volt a fenék mert a pisit nem szívta be eléggé, hiába cseréltem 2 óránként pelenkát. a Libero hátránya vastag, de hatékony volt. De nem csak a pelenkára érdemes figyelni, hanem a törlőkendőre is. Mikor kicsit érzékenyebb volt a bőre, akkor sima tiszta langyos vagy kamillás vízzel mostam meg a fenekét és jobban bekrémeztem, ha tudtam, hogy pl. 2-3 óra múlva nem tudok pelust cserélni. Az a baj, hogy minden pelenka nagy mennyiségben kapható, így ha nem válik be akkor az ember úgysem használja el.
Voltunk hétvégén Tescoban, volt bemutató a pampers premium care új verziójáról. Ráöntött kb 0,5 l vizet, és a teljeset beszívta, de víz nem volt rajta, lehet ki fogjuk próbálni. A libero hátránya, hogy a gyerek nagyon forog és kibilleg a pelusból :(
Nálunk a Pamperstől volt nagyon piros a kisfiam popsija(picike korában), áttértünk a Liberora, de abból kifolyt a kaki (mindig), egy mérettel nagyobbat kezdtünk használni, javult a helyzet.
De áttértünk a Huggiesre (zöld, ezzel ritkán történik baleset.
És most még maradt a bontott Pampersből és vmi miatt azt kellett beraknom és már attól sincs baja. megerősödött :)
Ja még semilyen popsitörlőt sem tudtunk használni az első 8 hétben, csak melegvizes vattával törölgettem meg, mostmár az is mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!