Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ajánlotok? Ti mit használt...

Mit ajánlotok? Ti mit használtok? /immunerősítés/

Figyelt kérdés

Kisfiam 15 hónapos.Szerencsére nem beteges típus,mióta megszületett háromszor volt kicsit "orrfolyós",lázas csak pedig egyetlen egyszer.Nem szeretném a véletlenre bízni a dolgot,gondoltam most ősztől elkezdek szedetni vele valami immunerősítőt.

Javaslatok?Tapasztalatok?

2010. szept. 22. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Én addig nem adtam immunerősítőt, míg a gyerekek közösségbe nem mentek. Meg lehet próbálkozni homeopátiás immunerősítővel, Engystol, Echinecia 10 napig az egyik, 10 napig a másik.
2010. szept. 22. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:

2 és fél éves és nem kapott soha semmit. 1 szer volt beteg igazán, és 1szer volt náthás. Ő jár közösségbe is, heti 1-2 alkalommal.

A legjobb immunerősítő a friss levegő és az, hogy nincs óvva, védve, féltve mindentől.

2010. szept. 22. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
2 éves kislányom semmit sem kap. Enyhe náthánál nagyobb betegsége eddig nem volt, pedig a 3 nagy tesó hordja haza a bacikat az iskolából. Nem is szándékozom adni semmit, szerintem a sok szabad levegőn való mozgás, a nem túlféltés és a réteges öltözködés sok mindentől megvédi. Ha te szeretnél adni valamit adhatod a homeós Oscillococcinumot vagy a Echinacea cseppet is, mindkettő jó immunerősítő szer.
2010. szept. 22. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
10 hós a kislányom és semmit nem adok neki. 1x sem volt beteg
2010. szept. 22. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Az volt a kérdés, hogy mit adtok, és mi jó, és nem az hogy adtok vagy nem!

engistolt ne adj, babámnak ezt nem javasolta homeos orvos. echinecea viszont mehet. vagy heti egy adag oscilloccocconium. meg cebion csepp, napi 10 csepp.

2010. szept. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!