Két es fél éves gyereknek milyen pelust használtok? érdemes a pamperst megvenni vagy elég az olcsó no name pelus, hátha zavarja, hogy nem olyan puha vagy valami más és hamarabb leszokik rola?
Az enyém még csak 1 éves, de én nem folyamodnék ilyen eszközökhöz.... max ha 4 évesen még mindig pelenkás lenne.
Majd tavasztól érdemesebb szerintem bilit adni neki és nagyon dicsérni ha sikerül neki.
Sajnos en nemtudom megmondani mert nem otthon elek,de a pampers rol az a velemenyem,hogy az en kislanyom egyet belepisilt,es szinte a foldre lelogott a pelenka...Ezzel azt ertem,hogy nem feltetlenul a draga pelenka a jo.
az nemelyik olcso is megbizhato. Nekem egyebkent a huggies bejon.
Bella Happy Pelust használunk, vagyis persze csak a kisfiam használja, én csak ráadom :)
Kb. olyan minőség, mint a Libero, szerintem. Persze, akinek a márka a lényeg, az úgyis lefikázza, hogy gagyi...
Jelenleg Auchanban 1-et fizet 2-t kap akcióban 3190 Ft, vagyis az 5-ös méret darabja 35 Ft. Ennél olcsóbban nem lehet jó pelenkát kapni.
Az elgondolásod pedig csak akkor fog működni, ha a gyermeked agyilag is elég érett a szobatisztasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!