Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden 7hós baba ilyen vagy...

Minden 7hós baba ilyen vagy csak én vagyok "elszállva" az enyémtől?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le mit tud a babáitok ennyi idősen! Az enyém tapsol, brümmög az autóval és tologatja, simogatja az arcom, kezem, mondja baba, mama,nem(persze, gondolom nem tudatos) minden játékát tudja, hogy hol kell bekapcsolni és be is kapcsolja, pörgeti az autó kerekeit a kezével, kezét szája előtt rángatva tarzanosdit játszik, táncizik 4kézláb! Egyiken sem szépítek, tényleg ezeket tudja!
2012. febr. 17. 14:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
27%

Minden attól függ, hogyan hívjuk a dolgokat.

Lányom szintén 7 hónapos. Már 6 hónaposan mondta, hogy apa, azóta is rendszeresen, de nem tudatosan mondja, csak gagyarászik. Ezenkívűl még van mama, anya, hülye is... Persze nem mondom azt hogy beszél a lányom, hiszen ez gagyogás! Minden baba csinálja. Csak bele lehet hallani a dolgokat.

Ha a 2 kezébe adok valaamit, összeüti, tehát tapsol. Persze ezt sem hívjuk tapsolásnak, az majd később lesz. Ezt is csinálja a legtöbb 7 hónapos.

Ezen kívűl mondhatnám, hogy xilofonozik, mert, ha a kezébe adom az ütőt, akkor ütögeti...

Vagy mondhatnám, hogy integet, mert olyan kézmozdulatokat csinál, de persze nem integet, csak úgy mozog a keze.

Mondhatnám, hogy puszit dob, mert pont úgy cuppog, de persze csak játszik a szájával.

Szóval remélem érthető volt amit írni akartam.

2012. febr. 18. 14:13
 32/33 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen egyetértek moira!val, így van pontosan ahogy ő leírta. Remélem ezt a kérdező is most már megértette. Szóval,...minden 7 hónapos baba ilyen :-)! Ez teljesen természetes, normális dolog!!!
2012. febr. 18. 17:12
 33/33 anonim válasza:
88%
Szerintem, ha az anya tapsizik, és egy hét után a baba is utánoza, akkor a baba tapsol, nem csak a keze mozog úgy. És ez as többi dologgal is így van.
2012. febr. 18. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!