Minden 7hós baba ilyen vagy csak én vagyok "elszállva" az enyémtől?
Ügyeeees!
Lányom hasonló!
Tarzanozni nem tud, de ad puszit bár mondjuk nyálas még a szemöldökünk is, simizni is simizi a hajam, meg a baba mama is megy ezerrel!
Ha ül az elektromos hintájába, kitudja nyitni elől az etető tálcáját, múltkor apa fel is vette ahogy mondja neki nyisd ki,és most csukd be.. katonásan szót fogadott :)
Mindenki el volt halva hogy ilyet csinál :)
Szerintem ha te is egész nap vele vagy és netezés helyett ülsz vele a szőnyegen és beszélsz neki, egyértelmű hogy ilyen lesz :)
Egyébként lányom magától hagyta el a cumizást, és nem igényel ringatást sem altatáskor! Szinte nézi a kiságyat egyfolytában ha álmos, erre beteszem és befordul a fal felé és magától elalszik!
Ez nem tom minek számít de én büszke vagyok rá :D
Lánykám egy hónapja forog, kúszik és féloldalra fordulva felül (ezt egy hete) de rájött hogy nem csak a mászás után kell rendeltetésszerűen magától felülnie :) Ja, amire én kicsit összevontam a szemöldököm az az volt hogy az ágyon kiöntöttem neki a játékait, közte volt két figurás cipőcskéje de össze vissza, erre addig kúszott, furakodott míg mind a kettő nem volt a kezébe.... :D
Szóval Nagyon ügyi a tiéd is!
Ne foglalkozz senkivel egyél zsömlét kiflivel :D :D :D
7hónapos babás!
19:04-es
Gratulálok! Nagyon ügyes a Te kisbabád is!!! És igazad van! Mi nem itt ülünk egész nap és ennek meg is van az eredménye!! Ezek szerint akkor te is hazug vagy, mint én!:)
Csak így tovább!:) Megyek is a gyermekemhez, inkább vele foglalkozom!! Most is mondja, hogy baba...de biztos az én gyerekem ufo!!
Létezik olyan hogy már 3 hónaposan gagyognak, vagyis mondják, hogy mamamamama, babababa. Aztán ez lerövidül. Nem értem miért olyan hihetetlen, hogy egy 7 hónapos baba már ilyeneket mond. ezeket az átlag gyerek 6 hónaposan kezdi.
Fiam hétfőn lesz 7 hónapos, de ő azt mondja, hogy vúvú, búbú, múmú, baba, gíí. Az én fiam is pörgeti az autó kerekét, meg van egy csörgője is, amin forognak a golyók, azzal is azt csinálja. A zenére, főleg ha én zongorázok neki, akkor hirtelen a távolba mered, rákoncentrál a zenére és elkezd járni keze, lába, ha a zene abbamarad, akkor megáll és rám néz. Amúgy ő is imád zongorázni a játékzongoráján, ha megunja megpróbálja megenni, csak nem fér bele a szájába.
Tapsolni nem tud, de két csörgőt összeütöget. 1 hete kezdett intenzíven forogni (amúgy 4 hónaposan fordult elöször hátról hasra), még nem kúszik, nem ül, nem mászik, de már néha sikerül négykézláb helyzetbe emelnie magát. Már 4 hónapos kora óta simogatja az arcomat.
Szerintem a kérdést nem így kellett volna megfogalmazni, gondolom te is tudtad, hogy felháborodást fog kiváltani a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!