Minden 7hós baba ilyen vagy csak én vagyok "elszállva" az enyémtől?
Hát akkor ezek szerint a te babád agyilag inkább a tanulásra van ráállva és nem a mozgásra!Ezek szerint lehet hogy sokmindent mutogatsz neki csak épp nem ösztönzöd arra hogy mozogjon!Azért hogy egy 7 hós baba csak forog és még csak nem is kúszik de már "tarzanosdit" játszik nem a megfelelő!
A válaszom a kérdésedre igen lehet hogy a babád a szellemi dolgokkal előrébb van viszont mozgásilag nagyon le van maradva!
Ösztönözd játékokkal a kúszásra,mászásra és ne azt tanítsd neki,hogy hogyan kell az autót tolni,pörgetni,bekapcsolni!
Nem akartam bántó lenni csak az őszinte véleményemet írtam le!
De jöhet a lepontozás!
Kedves 12-es köszi, hogy Te legalább normálisan állsz hozzám! Igen sokat foglalkozom vele!
Hogyan tudnám ösztönözni a kúszásra, mászásra? Egyébként azért ezekkel még nincs lemaradva!
Látom egyedül maradtál az örömöddel, de szerintem a 7hónaposod nagyon ügyes! Nekem egyáltalán nem tűnt kérkedésnek a kérdésed, gondolom jó sokat foglalkozol vele. És tudod mit? Legyél is rá nagyon büszke! :)
Máskülönben meg egyáltalán nincs lemaradva a mozgásban, az én kislányom is elég lustácska volt 7hónaposan, aztán kb. 2hét alatt elkezdett mászni, állni, meg araszolni az ülőgarnitúra mellett jobbra-balra. Azóta meg le sem lehet lőni..
Nem is értem, hogy lehetett ezt így félreérteni..
Igen, eltüntek, de nem érdekel! Tényleg nem kérkedni akartam...
De nektek köszönöm a kedves hozzáállást! A labdás dolgot kifogom próbálni!!
Szia, én nem hiszem, hogy kamuzol, nagyon okos kisfiad van, az én lányom is nagyon okos volt ilyen korában:)
Legyél rá büszke, és ne is figyelj oda, hogy mások mit mondanak irigységből. Mert csak az beszél belőlük.
Látszik, hogy te úgy foglalkozol a fiaddal, ahogy kell, inkább példát vehetnének rólad, hogy ezt így is lehet csinálni.
Akkor most én is elszállok magamtól, mert az én lányom, ezeket mind tudta, sőt, állt, mászott, ült 6 hónaposan.
Továbbra is legyél ilyen jó anyuka, és ne is foglalkozz mással csak a kisfiaddal. A többieknek, meg azt üzenem, hogy ők is inkább a kicsivel törődjenek.
Nem értem miért kell ilyennek lenni egy másik anyukával. Inkább biztatni kell, hogy csak így tovább. De hát hiába mondom ilyeneknek, akik csak azzal vannak elfoglalva, hogy másokat bántsanak.
Nem is értem, komolyan mondom :(
Sajnos erről szól a világ, tömény rosszindulat!
Ne foglalkozz senki rosszmájú megjegyzésével! Miért van az, hogy csak a negatív dolgokat szajkózza mindenki?! Úgy gondolom, hogy a szép örömteli eseményeket is meg lehet beszélni ilyen fórumokon.
Szép napot mindenkinek!
Anyukák...!!!
Miért ne dicsekedhetne egy anyuka a babájával???
Ha titeket írritál..megkell nyomni a "tovább" billentyűt!
Egyébként ,ügyes baba ...igen legyél rá büszke....!
További minden jót kívánok!
Szia! Tényleg ügyi! :) Az én babóm 7 hós lesz, de nem tud ennyi mindent. Van egy játék, amin egy pörgő bigyó van azt pörgeti ezerrel, de nem tapsol és nem is brümmög...még. :) Pedig mutogatom neki, de még nem kapható rá. Dobolni szokott.:) Még csak most kezd kúszni de csak pár centit halad.
Nem lehet (és nem is kell) összehasonlítani őket, mindegyik baba más és mindegyikre büszkék lehetnek a szülei! :) Úgyis mindegyik szülőnek a sajátja a legügyibb és legszebb és ez így van rendjén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!