Mennyi az az idő amit elvárhatok, hogy besegítsenek a háztartási munkákba, szülés után /az anyu vagy az anyós?
Hát,ha Neked így jó... De én nagyon önállótlannak érezném magam, mint ahogy írták már előttem is. Felnőtt ember vagyok, már külön családdal (17hónapos a kislányom), engem zavarna, ha ennyire "ki kellene szolgálni".
Az "elvárhatok" szó helyett pedig mást szerettél volna írni ugye? Mert ez senkitől nem várható el...
én megőrülnék ha az anyukám meg az anyósom csinálná helyettem a házimunkát.
megmondom őszintén, én elszégyellném magam, hogy ők munka mellett jöjjenek naponta és főzzenek rám, míg én egész nap itthon ülök és "csak" babázok...
arról nem is beszélve, hogy nekem jól esik, hogy a családom azt eszi amit főzök :)
nálunk is segítenek persze a nagyik, unokáznak :) ennyi :) ez rengeteg és ez az ami elvárható, semmi más.
szerintem...
JAJ valakik milyen nagyra vannak itt hogy egyedül csinálják.
Tudjátok nekem nincs aki fözzön és segítsen, de ha lenne én örömmel bármikor elfogadnám. Èvente 2x megyünk anyukámhoz vagy anyóshoz és bizony imádom hogy föznek ránk akkor, már elöre leadom a rendelést (anyóshoz párom) mit akarunk enni, hogy legyen anyukámnak ideje, kacsát, hurkát stb... beszerezni. Nekik is egy élmény, mert évközben ezt nem adhatják meg nekünk, ilyenkor meg igen.
èn azzal hálálom ezt meg hogy egy rakat finom sajtot, csokit viszek nekik, ami meg nekik nincsen.
Kérdezö. ha rám fözne valaki én imádnám és nem érdekelne.
Ma 14.05, kizártnak tartom, hogy hosszútávon bírnád, hogy minden áldott nap más csinálja a dolgodat. AHogy olvasom, te is igen önálló vagy, mindent magadnak kell csinálnod - biztos lehetsz benne, hogy sokáig nem bírnád a semmittevést:)
Én csináltam mindkettőt, és borzasztó volt a végére, alig vártam, hogy mindenki elmenjen, és újra én uraljam az életemet, életünket.
Nekem két hétig volt segítségem,többre nem is volt igényem.
Első héten anyósom majd anyu volt nálunk napközben.Amikor a férjem hazajött mentek is el,nem zavartak be a mi kis életünkbe.4hónap után újra elkezdtem dolgozni itthon napi 2-3órát.Mondjuk én ilyen pörgős és nagyon önálló természet vagyok,de akkor nagyon jól jött a segítségük:)
Biztos Te is megbirkóznál a feladattal,hamar belejönnél.
Miért segítenek még mindig,és mibe,mennyit?
Nekem sajos senki,semeddig...:(
Jó neked...biztos szivesen segitenek!
Elvárni szerintem sem lehet senkitől!
Tedd szóvá,hogy nem e teher nekik...?:)
Írigy vagyok:DDD de jó lett volna nekem is anno...valameddig:)
De valóban lassan illik majd önállósodnod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!