Mindig is anyukák akartatok lenni, vagy meg kellett érnetek arra, hogy az akarjatok lenni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:02
11/15 anonim válasza:
reméltem, hogy megadatik és amikor összejött, az valahogy olyan természetes volt, gördülékeny, mondhatni ezt a műfajt nekem találták ki:-) ehhez persze kellett,hogy akkor jöjjön amikor adottak a feltételek és várjuk őt.
12/15 anonim válasza:
Kb. 18 éves voltam, mikor késett a mensim, csináltunk egy tesztet az akkori barátommal, és negatív lett. Sírógörcsöt kaptam,akkor tudatosult bennem, hogy mennyire szeretnék gyereket. Ettől függetlenül tudtam, hogy nem vagyok/lennék kész az anyaszerepre, de az érzés..végül évekkel később találtam meg azt a férfit, aki mellett magabiztosan vágtam bele. 27 évesen szültem a fiamat, rá 19 hónapra a lányomat.
13/15 anonim válasza:
Gyerekkoromban nem igazán rajongtam a kisbabákért, gyerkőcökért. Sőt! Aztán 18 éves voltam mikor körülöttem mindenki babásodni kezdett és akkor olyan "irigység" fogott el, én is elkezdtem vágyni egy babára. Hát a sors úgy hozta hogy egy évire babás lettem, sajnos a baba nem maradt meg. Nagyon fájt. Utána már minél jobban akartam anyuka lenni. Most már van 3 gyerkőcöm. És tudom hogy ők az életem, nem is tudnám másképp elképzelni az életem. És imádom a babákat, legszivesebben örökbefogadnám az összes árvát a világon. :)
14/15 anonim válasza:
Akkor jutott eszembe először,h szeretnék anya lenni,amikor megtaláltam a potenciális apajelöltet! :) 24 évesen ismertem meg,adtam időt a szerelemnek és a lehetőségeknek, 28 évesen született a kislányunk! Amikor összejöttünk a férjemmel,neki már volt 2 gyerkőce az előző házasságából,tehát én tudtam milyen apa, viszont elvette a kedvem az anyaságtól,amikor pl. orrszívó-pórszívóztuk a kislánya orrát, akkor tudtam,én erre még nem vagyok kész. Előtte azért kihasználtam a 20-as éveimet. Szerintem minden így a jó...
15/15 anonim válasza:
Én nem akartam igazán anya lenni...lehettem volna:(
Aztán 39 évesen találkoztam a párommal...és úgy éreztem,hogy vele,tőle szeretném megtapasztalni az anyaságot.
Az első magzatot sajnos elveszítettem...azt hittem beleőrülök,én aki nem is akart anno gyereket!
Aztán 4 hónap múlva újra terhes lettem,ma 11 hós a kislányom...imádom..a mindenem!
Mégis sokszor érzem azt,hogy nem vagyok anyának való...a türelmetlenségem miatt!
De a lányom engem választott..ki tudja miért:)))
Szereti a kihívásokat:DDD
Összecsiszolódunk....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!