Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig is anyukák akartatok...

Mindig is anyukák akartatok lenni, vagy meg kellett érnetek arra, hogy az akarjatok lenni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

Semmi pénzért nem akarok anya lenni.

34/F

2012. febr. 15. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát azt tudtam, hogy majd anya szeretnék lenni, de pl 25 évesen még fényévekre éreztem magam a dologtól. Nem akartam még gyereket nagyon. Aztán 27 évesen egyik napról a másikra szinte megváltozott az egész. Most már 2 gyerekem van :)
2012. febr. 15. 14:05
 3/15 R8ita válasza:
Szia!Én a magam nevében azt tudom, mondn, hogy amióta az eszemet tudom anyuka akartam lenni.Mindíg is erre vágytam, h gyerekeim legyenek. Egy már van, ő most 3 hónapos és nagyon nehez jött össze.De van egy velem egy idős barátnőm aki arra vár h megérjen az anyaságra ennek már 6 éve.Nem tudom h erre meg lehet e érni.De ugy gondolom, h minden jön magától ha már a kezedben tartod, és csak azt tudod majd kérdezni, h miért vártál eddig.
2012. febr. 15. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Pedig ahogy halad a technika akár még lehetsz pár év múlva :D :D :D
2012. febr. 15. 14:06
 5/15 anonim ***** válasza:
En 29 evesen ertem meg az anyasagra. Addig nem igazan erdekelt. A ferjemmel ekkor mar 5 eve voltunk egyutt, imadtunk kirandulni, egy csomo helyre elmentunk, vilagot lattunk, buliztunk es persze emelett hazat vettunk es megprobaltunk felre tenni amennyit csak lehet. 29 eves voltam amikor ugy ereztem, hogy csaladot szeretnek. 31 eves voltam amikor megszuletett a kisfiam aki mar 2 eves. Eletem legszebb idoszakat elem. :) Nekem a 20-as eveim elejen eszembe nem jutott, hogy babat szeretnek meg csaladot. Teljesen mas vagyaim voltak. Mikor ezeket vegigjartam akkor jott az az erzes, hogy hianyzik valami. :))
2012. febr. 15. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Én mindig is arra vártam, hogy anya legyek. Kisgyerekként mondtam anyunak, úgy érzem, van két gyerekem, (ezt ő mesélte, erre nem emlékszem)

Mindig úgy játszottam a babáimmal, mint egy anya, nem játéknak vettem, hanem komolyan. Alig vártam, hogy felnőtt legyek, megtaláljam a gyerekeim apját. Szerencsém volt, 17 évesen megtaláltam, együtt voltunk már a diákéveinkben. Volt időnk jól átbeszélni, ki mit akar. Egyetem és munka után, már házasságban nagyon vágytunk egy babára. Elsőre összejött, és nagyon boldogok vagyunk :) Igaz, még csak három hónapos, de a férjem a tesót tervezi. Mivel semmi gond nem volt a szüléssel, és a lányunk is egy tündér, semmi ellenvetésem... Végre teljesült az álmom :)

2012. febr. 15. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Az bennem volt mindig, hogy egyszer biztos akarok majd gyereket, de fogalmam nem volt mikor akarok tényleg anya lenni. Aztán egyszer csak jött a felismerés, hogy kell egy baba. :)

Szóval az esetemben meg kellett rá érnem.

Amúgy első: jó poén volt, majdnem nevettem is rajta, de figyelj még érhet téged is felismerés:

[link]

:):):)

2012. febr. 15. 14:09
 8/15 krisztivan ***** válasza:
Én soha az életemben ne akartam anyuka lenni:-))Tényleg.Aztán 30 évesen találkoztam a párommal és rá 1 évre azt mondtam hogy én belehalok ha nem lesz tőle egy babám.34 évesen szültem az első fiamat és még szeretnénk neki kistestvért.Ha már lúd,legyen kövér:-))
2012. febr. 15. 14:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Én 24 éves voltam amikor elkezdtem vágyni az anyaságra de csak 32 évesen lettem az.
2012. febr. 15. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Én világéletemben anyuka akartam lenni! Van is már egy 2 évesem és most várom a tesót. Viszont a nővérem az ellenkezője! Ő el nem tudná képzelni, hogy anya legyen...
2012. febr. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!