Mindig is anyukák akartatok lenni, vagy meg kellett érnetek arra, hogy az akarjatok lenni?
Semmi pénzért nem akarok anya lenni.
34/F
Én mindig is arra vártam, hogy anya legyek. Kisgyerekként mondtam anyunak, úgy érzem, van két gyerekem, (ezt ő mesélte, erre nem emlékszem)
Mindig úgy játszottam a babáimmal, mint egy anya, nem játéknak vettem, hanem komolyan. Alig vártam, hogy felnőtt legyek, megtaláljam a gyerekeim apját. Szerencsém volt, 17 évesen megtaláltam, együtt voltunk már a diákéveinkben. Volt időnk jól átbeszélni, ki mit akar. Egyetem és munka után, már házasságban nagyon vágytunk egy babára. Elsőre összejött, és nagyon boldogok vagyunk :) Igaz, még csak három hónapos, de a férjem a tesót tervezi. Mivel semmi gond nem volt a szüléssel, és a lányunk is egy tündér, semmi ellenvetésem... Végre teljesült az álmom :)
Az bennem volt mindig, hogy egyszer biztos akarok majd gyereket, de fogalmam nem volt mikor akarok tényleg anya lenni. Aztán egyszer csak jött a felismerés, hogy kell egy baba. :)
Szóval az esetemben meg kellett rá érnem.
Amúgy első: jó poén volt, majdnem nevettem is rajta, de figyelj még érhet téged is felismerés:
:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!