Kedves Anyukák! Kérlek benneteket, adjatok tanácsot mit adjak 8 hónapos lányomnak reggelire és uzsonnára?
Figyelt kérdés
Amíg volt tejem fejtem és lefagyasztottam, most azt adnám neki uzsonnára, de nem igazán akarja elfogadni, már tettem bele kakaót is, de így sem jártam sikerrel. A reggelije pedig tápszer lenne, de ez sem kell, próbáltam ezt is kakaóval, de hiába. Mit tegyek? Segítsetek!!!2012. febr. 14. 18:36
1/14 anonim válasza:
kenyeret,párizsit,sajtot,túrót,vajat,lekvárt,májkrémet,gyümölcsöt.
2/14 anonim válasza:
Tejpép, gyümölcspüré kis keksszel.Sajnos ha nem elég a tejed és nem kell a tápszer sem, akkor muszáj hozzátáplálnod, mert gyakorlatilag leválasztotta magát.
Ha van foga adhatsz neki kenyeret felvágottal, virslivel (jó minőségűvel).
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
13 hós kiscsaj anyuja
3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs foga....
2012. febr. 14. 18:54
4/14 anonim válasza:
Az én lányomnak is csak a két alsó foga van kint, de már nagyon sok mindent megeszik.
Zsemle belet apró falatkákban nyugodtan adhatsz neki, elázik a szájában és le is megy simán. Kis vajjal meg is kenheted neki. Gyümölcsjoghurt, tejpép, túrókrém.
8 hónaposan már nagyon sok mindent ehet, még akkor is, ha nincs foga, olyan erős, kemény az ínyük ilyenkor, hogy nagyon jól boldogulnak.
5/14 anonim válasza:
nem baj,ha nincs foga,szerintem az ilyen babák nagyon örülnek a normális kajának.
6/14 anonim válasza:
kenyérfalatkák (a belét fog nélkül is el tudja rágcsálni, persze kicsi falatokban), sajt, felvágott, babajoghurt, tejbegríz, babapuding, gyümölcs keksszel, tojássárgája főve kenyérrel
7/14 anonim válasza:
Szerintem a felvágottakat, virslit, májkrémet hagyd ki, azt még nem szabad.A többi mehet.
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek!!!
2012. febr. 14. 21:14
9/14 TKI Ibolya válasza:
Túró,natúr joghurt,gyümölcsök,kenyér,csirkemell sonka,tejpép.Ezek jutnak eszembe.A dm-ben lehet kapni gabona pépet amit vízzel vagy gyümölccsel összekeverve adhatod neki Alnatura bio gabonapép 4 magvas a pontos neve.Van hogy a 10 hónapos fiamnak a főzeléket is ezzel sűrítem.Túrót keverd ki natúr joghurttal és akár rakhatsz bele neki apróra vágott sonka kockákat is.Ennyi jutott eszembe hirtelen.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 14. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!