Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Nem eszi meg a reggeli...

SOS! Nem eszi meg a reggeli tápszerét, mit kaphatna reggelire?

Figyelt kérdés

10.5 hónapos fiam,már tegnap este alig akarta elfogadni a tápit,akkor még megoldottam a maradék főzelékkel az esti etetést,de reggel már egyáltalán nem akarja megenni..

Mit adjak neki reggelire?Nekem nagyon nehéz dolgom van vele,mert a tejpépet egyáltalán nem eszi.Túrót szoktam tejföllel keverni azt kenyérre,de abból egy vagy két harapásnyit eszik,nem szereti.Lekváros kenyeret már ehetne,de nem adhatok neki mert nem én magam főztem be a lekvárt.

Vajas és sajtkrémes kenyeret sem eszi.A kenyeret magában imádja,de azt nem adhatok minden reggel!

Joghurtokat nem szereti,gyümölcsöt meg uzsira szokta enni.

Mi mást adhatnék még neki reggelire?

2012. jan. 19. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne adhatnál neki kenyeret minden reggel?

Nyugodtan adj.

Olyan mindegy, hogy üresen eszi, vagy van rajta valami. Előbb utóbb fog kérni mást is a kenyérhez.

2012. jan. 19. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom 16 hónapos, de soha nem szerette a tápszert reggelire. Ő pirítóst vagy kalácsot szokott enni. tejtermék nála (az esti tápszert leszámítva) a krémtúró, ő sem szereti a tejet nagyon.

Ha este sem fogja meginni és nem eszik tejterméket akkor meg később szerintem keverj bele egy kicsit főzelékébe.

2012. jan. 19. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
És miért ne ehetne abból a lekvárból, amit nem Te főztél be? Az enyém evett ennyi idősen, semmi baja nem lett tőle! Jó minőségű lekvárt vegyél, és nyugodtan adhatod neki.
2012. jan. 19. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm kakaót kevert a tápszerbe és úgy megitta a kisfia. Egy próbát megér.
2012. jan. 19. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is szinte mindig kenyeret reggelizik, legtöbbször vajjal, mással még nem próbáltam. Holnap pedig kalácsot kap majd. Nyugodtan adhatsz neki minden nap kenyert, ha magában eszi, akkor úgy.
2012. jan. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!