Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész nap alig köhögött a...

Egész nap alig köhögött a kislányom a reggeli 2,5 ml ambroxoltól és hörög, ti adnátok neki estére hogy legalább felköhögje?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Èn adnèk.
2012. jan. 16. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is adnék.
2012. jan. 16. 19:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Én is adok neki! :o)
2012. jan. 16. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Ambroxolt du. 5 után nem ajánlatos adni (semmilyen váladékoldót sem), mert pont alvásidőre kezd el csörögni a váladék a torkán és irritálni fogja, ezért végigköhögi majd szegény az éjszakát.

Ilyenkor köhögés csillapítót kell adni és délelőtt az ambroxolt.

2012. jan. 16. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
bocsi, nem csörögni, hanem csorogni...
2012. jan. 16. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Köptetőt lefekvés előtt nem ajánlott adni, inkább Sinecodot adj, az csillapítja a köhögési ingert. Bár azt hiszem receptköteles, úgyhogy konzultálj orvossal.

Mi még párologtattunk a szobájában, és adtunk neki calcimuscot lefekvés előtt. Szintén vényköteles. De így legalább tudott aludni.

2012. jan. 16. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
estére semmiképp nem adnék.
2012. jan. 16. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:

este öt után ne adj köptetőt,mert nem fog aludni.inkább köhögéscsillapítót.nem tudom mennyi idős a lányod, a lándzsás útifűnek van éjszakai változata.

nekünk amúgy az ambroxol nem volt hatásos,most lándzsás útifüvet használunk,az nagyon bevált.a köhögési ingert csökkenti, a váladékot feloldja,és segít felköhögni.igaz ízre nem a legjobb,olyan mint az alkoholmentes jager.én szeretem:-),de a fiam nem igazán

2012. jan. 16. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Jajjjjjj, estére semmiképp,mert egész éjszaka köhögni fog!!!!
2012. jan. 16. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Éjszakára max éjszakai lándzsás útifű szirupot! Nekünk az nagyon bevált éjszakára.

Az ambroxoltol nem lesz alvás

2012. jan. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!