Egész nap alig köhögött a kislányom a reggeli 2,5 ml ambroxoltól és hörög, ti adnátok neki estére hogy legalább felköhögje?
Ambroxolt du. 5 után nem ajánlatos adni (semmilyen váladékoldót sem), mert pont alvásidőre kezd el csörögni a váladék a torkán és irritálni fogja, ezért végigköhögi majd szegény az éjszakát.
Ilyenkor köhögés csillapítót kell adni és délelőtt az ambroxolt.
Köptetőt lefekvés előtt nem ajánlott adni, inkább Sinecodot adj, az csillapítja a köhögési ingert. Bár azt hiszem receptköteles, úgyhogy konzultálj orvossal.
Mi még párologtattunk a szobájában, és adtunk neki calcimuscot lefekvés előtt. Szintén vényköteles. De így legalább tudott aludni.
este öt után ne adj köptetőt,mert nem fog aludni.inkább köhögéscsillapítót.nem tudom mennyi idős a lányod, a lándzsás útifűnek van éjszakai változata.
nekünk amúgy az ambroxol nem volt hatásos,most lándzsás útifüvet használunk,az nagyon bevált.a köhögési ingert csökkenti, a váladékot feloldja,és segít felköhögni.igaz ízre nem a legjobb,olyan mint az alkoholmentes jager.én szeretem:-),de a fiam nem igazán
Éjszakára max éjszakai lándzsás útifű szirupot! Nekünk az nagyon bevált éjszakára.
Az ambroxoltol nem lesz alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!