Reggeli ébredés nálatok is ilyen?
Mindkét gyerekem így van! A 8 hónapos lányom a fejvédővel szokott játszani, néha bekapcsol a babaőr, innen tudom, hogy ébren van, de nem sír, nem panaszkodik.
A 21 hónapos fiam pedig fetreng az ágyában és beszél-beszél-beszél-beszél. Amikor megunja, akkor kiabál értem.
Az enyém is ilyen. Szerencsére már jó ideje nem kel sírva reggel. Csak néha elkezd "beszélgetni" a rácsvédővel és azt meghallom :) Éjszaka kicsit hangosabban kéri a cicit...
6 hónapos
A lányom soha nem ébredt sírva. A mai napig ha ébred, akkor elvan magában az ágyában. Mostanában sajna korábban kel, fél 7-7 között. Elpakolászik, feláll, körbejárja az ágyat. Pár napja rájött, hogy az ágya mellett álló állólámpát fel tudja kapcsolni, így nincs sötét. :)
Amikor hallom, hogy már fent van, akkor felkelek, megmosakszom, felöltözöm. Megcsinálom a reggelit, összeszedem magam.
Általában ilyenkor mindig van kaka, olyankor "szól", hogy akkor ideje kivenni őt, és elkezdeni a napot. :)
10 hónapos kislány anyukája.
A lányom kb 6 hós korától úgy ébred, hogy magyaráz:)
Hallom, hogy matat, játszik a kiságyban.Mióta feláll, a kiságy végéhez megy és onnan kiabál be nakam a hálóba.Nem sír, csak kiabál, mintha azt mondaná:Ébresztő!!!
Olyan ennivaló.Akkor én felkelek, adok neki egy puszit, felhúzom a redőnyt, csinálok neki reggelit, ő megissza a tejitalát aztán visszateszi a cumiját és játszik meg dumál.Addig én megiszom a kávémat, elvégzek pár dolgot és utána felöltözünk.
Sírni nagyon ritkán szokott, többnyire csak akkor ha jön a foga:)
1 éves és 3 napos a lánykám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!