Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami jó praktika a reggeli...

Valami jó praktika a reggeli ébredés késleltetésére?

Figyelt kérdés
Kislányom túl korán kel és látom rajta hogy nagyon fáradt, de nem tudom visszaaltatni. Már 1 éves, ha tovább aludna vagy egy órával akkor megpróbálhatnám a napi 1 alvást, mert a fáradtsága ellenére délelőtt keveset alszik délután viszont órákat. Mit tehetnék hogy megoldódjon ez a probléma? Később nem tudom fektetni, mert már este is hulla a lefekvés előtt
2010. ápr. 21. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs. Ez nálunk is sokszor (volt) gond. És én próbáltam ilyenkor este később fektetni, de úgy láttam nincs összefüggés.

Egyébként hánykor kel? Csak kiváncsiságból..

Jó hír viszont, hogy ez bármikor változhat.

Legalábbis nálunk úgy van, hogy pár hétig irtó korán kel (fél 6!), percre pontosan, aztán egyszer csak átáll fél 8-ra, minden átmenet nélkül. Ez is megy pár hétig, aztán megint jön valami más.

2010. ápr. 21. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem fél 7-kor kel és 9-kor fekszik este
2010. ápr. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!