Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet a...

Hány hónapos kortól lehet a babának banánt adni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Az én fiam 5 hónapos, és kb minden másnap eszik banánt, mert bármibe keverem bele, azt tuti megeszi... soha nem volt tőle szorulása (ne ez gondolom puszta szerencse), de se allergiás reakció, se puffadás, sőt, be sem zöldült :D
2012. febr. 14. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolso ;)))
2012. febr. 14. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egy tv műsorban hallottam, egy gyerekorvos mondta, hogy a banánt ő adná a gyerekeknek,de nem rendszeresen 7-8 hónapos kor után.Jó pár kezelési eljárás ,mire hozzánk ér,ezért maradna inkább a jó magyar almánál, a magyarok bőven spórolnak a permetszerrel is...(vettem a boltban almát,megpucoltam ,az asztalon tányérban du.3kor is gyönyörű hófehér volt...a mamáéké 10 perc után bebarnult,a fiaim azt mondták anya!ez rohadt.)Sajna az alma sem tökéletes...
2012. febr. 15. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!