Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babának milyen...

4 hónapos babának milyen glicerin kúpot lehet adni? Mi a neve?

Figyelt kérdés
Vettem a gyógyszertárban glicerinkúpot, de az van ráírva, hogy 3-6 éves kor között fél kúp, 6-14 éves kor között 1 kúp. Azt mondta a gyógyszertáros, hogy csak ez az egy kúp van nekik. Vagy van csecsemőknek valami másfajta kúp?Ennek az a neve, hogy glicerin-teva, 2 grammos és 10 darab van benne. Kék-fehér, rózsaszín, zöld a doboza.
2012. febr. 13. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is azt használtuk, fél kúpot kellett neki beadnunk ha már 2 napja nem volt kakija. Én is csak ezt az egyet ismerem. Ha nagyon nem vagy biztos, kérdezd meg a védőnőt.
2012. febr. 13. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha anyon ütnének sem jut az eszembe a neve a kúpnak, de azt nem kellett kettétörni. Olyan érdes, durva lesz ha szétvágom..:(

Nem értem, mondtad hogy mekkora babónak kell?? Ne vicceljenek már....egyszer nekem olyan köptetőt adtak annak ellenére hogy közöltem 6hós a gyerek, hogy már otthon vettem észre hogy 3-6év, mehettem vissza.....:(

Nálunk is ez volt a baj, de a szőlőmagpárna vált be. DM-ben vettem, pici párnácska, fel kell melegíteni, és a pocira tenni. Meghozta a hatást.:)

Na mi ezt használtunk:

[link]

Bár erre is az van írva hogy 3-6....Hm.... De gyorsan kilökte a fiam a kaksival együtt....:)

Remélem mihamarabb megoldódik a probléma!

2012. febr. 13. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi is ezt használtuk, mint amit írtál.

Nyugodtan add neki! A végéből vágj le kb. fél cm-t, és a kezedben kicsit olvassz el a vastagságából is.

Még 4 hónapos sem volt a lányom, mikor adni kellett neki (rendszeresen).

2012. febr. 13. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is zt használtuk, amit belinkelt az egyik válaszoló, én a negyedét adtam a fiamnak, 6 hetes korától 4 hónapos koráig, mert nem volt hajlandó kakilni. hozzátáplálással megoldódott a probléma.Azóta szépen kakil(ezt csak azért írtam, mert szokták mondani, hogy rászokik a gyerek)este kapta fürdés előtt, mert ha nem kapta meg, akkor egész éjjel csavarta a hasát a puki, kaki. Így mindenkinek könnyebb volt.
2012. febr. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!