Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki javasolta nekem hogy...

Valaki javasolta nekem hogy hasznalhatok szappan kupot a glicerin kup helyett szekrekedesre. Nincs valami mellekhatasa? Foleg, nem art a babanak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 01:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezelőtt 50-60 évvel valóban faragtunk kúpot babaszappanból székrekedés esetén és nem ártott a babának.Akkor még nem létezett glicerinkúp.Ha csak egyszer használod,akkor nem árt.De ha a baba szorulásos,akkor az orvost kellene megkérdezni,mit ajánl.Illetve a babának kellene gyümölcsöket,zöldségfélét adni ( nem bébiételt),amitől normális lesz a széklete.3 hós kortól már adhatod,a divat ellenére is.A székrekedést kell elsósorban helyrehozni,nem a kúp és a lázmérő a tartós megoldás.Azok többet ártanak,.mint használnak hosszútávon.
2009. aug. 5. 06:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha elfogadod, adok tanácsot neked székrekedésre.Én is egy hete kértem a dokit hogy adjon rá valamit, mert szörnyű.Egy hétig szenvedtem, én is próbáltam a glicerines kúpot, de nem lehet azt sem folyamatosan használni.

Nekem egy recept nélkül kapható szirupot írt fel:duphalac szirup a neve.Szedhetik terhesek is.

Hú, hát nekem bevált.De óvatosan kell vele bánni, igaz rá van írva a papírjára.Én nem használom minden nap.

Ha bemész a gyógyszertárba, ott biztos eligazítanak.

36 hetes km.

2009. aug. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!