Vízszűrővel szűrt víz adható forralás nélkül 8 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 18:09
1/7 anonim válasza:
Én forraltam egy éves korig. Nem adnám, bár nem hiszem, hogy baja lenne tőle, végülis ivóvízről van szó.
2/7 A kérdező kommentje:
Ivóvíz persze, és pont ez a lényege, hogy kiszűri belőle a káros anyagokat, ezért gondoltam, hogy akkor elhagyható a forralás.
2012. febr. 11. 18:13
3/7 anonim válasza:
A szürés mechanikai folyamat, az esetleges baktérumokat nem szüri ki - ezért feltétlen fel kell forralni, mert a baba igen komoly fertözéseket kaphat töle.
4/7 anonim válasza:
A szüréstöl csak kevesebb mész meg üledék lesz benne, de ugyanúgy fel kell forralni, mit a szüretlen csapvizet. Ami a csapvizben bajt okozhat, az a szürés után is benne marad.
5/7 anonim válasza:
Én 7 hónapos kora óta adom neki a Brita vizet! Védőnő ajánlotta!
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen vízszűrő.
7/7 anonim válasza:
Én fél éves kora körül leszoktam a forralásról. Úgy voltam vele, hogy amíg a padlót nyalja, a kukában turkál, addig nem az ivóvíztől lesz baja. Most 11 hós, még egyszer se volt se hányás se semmi ilyesmi gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!