Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet a...

Hány hónapos kortól lehet a babának banánt adni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7.
2012. febr. 14. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
énis ugy tudom h 7
2012. febr. 14. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Többféle hozzátáplálási táblázat van, mindegyikben mást írnak. Van aki azt mondja csak 1 éves kor után lehet adni, mert allergizál. Én 6 hónapos korában adtam a lányomnak.
2012. febr. 14. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is 6 hónaposan adtam először, imádja :)
2012. febr. 14. 13:15
 5/13 anonim ***** válasza:

"Különösen érdekes a banánérlelés folyamata, amely a természetes éréstől már teljesen elrugaszkodott eljárást takar. A zölden leszedett gyümölcs 13 Celsius-fokos kamrákban érkezik meg valamelyik nagy európai kikötőbe, innen szállítják többek között egy magyarországi banánérlelő üzembe (!). Itt egy 4-8 napos kezelés következik, melynek során a tárolót felfűtik, majd etiléngáz beadagolásával kezdődik az érlelés. Az ,,érett gyümölcsöt" ezután visszahűtik, majd így szállítják a hazai üzletek valamelyikébe. Persze különösebb aggodalomra nincs ok, ez a vegyszertartalom nagyon csekély, de valljuk be: mérget kis mennyiségben sem szívesen fogyasztunk. "

Főleg gyermekeknek nem adunk, szóval csak ökológiailag ellenőrzött banánt adj szerintem!

2012. febr. 14. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha 6 hónaposan kezded a hozzátáplálást, akkor 7 hónaposan már mehet. Azért nem adjuk gyakran, mert szorulást okozhat, illetve magas a káliumtartalma. Amúgy nem taliztam még gyerkőccel aki ne szeretné.
2012. febr. 14. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
6 hónapos kortól lehet,én így tudom,kapta-kapja is.Imádja.Ez a banán érleléses dolog,csak egy újabb pánik-keltési mendemonda,alapja nincs.
2012. febr. 14. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt tudtátok, hogy az alma is pont azt a gázt állítja elő, ami érleli a banánt?

Na meg volt a showder klubban is az a rész amikor Zaher Gábor toxikológusról volt szó, aki mindig elmondja, hogy mennyit kellene ennünk nebből meg abból, hogy ártson. Pl. Rendszeresen, ipari mennyiségben...

Szerintem a banán is ilyen lehet kb.

2012. febr. 14. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen, az alma is etiléngázt termel, ezért jó "összezárni" pl. a kivivel, mert megérik mellette :) Pánikkeltés az van folyton...

6 hónapos a lányom, még nem adtam neki, de főleg azért, mert van egy csomó saját gyümölcsünk, nem szorulok a banánra :)

2012. febr. 14. 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem együnk fényt :)
2012. febr. 14. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!