Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan érdemes babakocsit...

Honnan érdemes babakocsit rendelni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5. vagyok, a Bambino babafutáros :)

Én is úgy csináltam, hogy tudtam, milyen kell, megnéztem boltban, majd megkerestem, hol vannak akcióban.

Ezeket mind végighívtam telefonon, érdeklődtem, és ahol nagyon készégesen, rendesen álltak a kérdezősködéshez, onnan vásároltam. Így lyukadtam ki az említett webáruháznál.

Egyébként miért is haszontalan itt a válasza mindenkinek???!!!

EKkora tuskókat!!!:O

2012. febr. 13. 19:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,én zöld kezet adtam mindenkinek.

Annak meg aki azt kívánja,hogy reméli,jól megjárom,hát...mivel én veled ellentétben egy inteligens és kultúrált ember vagyok kívánok minden jót neked!

(azt meg már csak zárójelben jegyzem meg,hogy nem fogok belehalni szerencsére,ha egy 14 ezres babakocsi nem lesz tökéletes!Na bumm!)

2012. febr. 13. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
8. válaszoló: azért, mert nem minden márka és típus van mindegyik webáruházban. Bocs, azt hittem, ez nyilvánvaló.
2012. febr. 14. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Pl. innen:

[link]

Én innen rendeltem az etetőszéket,nem kell előre fizetni és e-mailben is felveszik a kapcsolatot,ha mondjuk jelenleg nincs készleten.Én is így jártam,hogy abban a színben pont nem volt és írták,hogy kb.2hét múlva lesz és érdekel-e így is,aztán 2nap múlva szóltak,hogy kaptak olyan színben és küldhetik-e most.Ja,és garancia levél is van.

2012. febr. 14. 09:53
 15/20 anonim ***** válasza:

13.-nak!

8.vagyok

Te rendeltél már netről babakocsit?Mert ha igen akkor tudnád hogy igenis bármilyen típusú babakocsit megkapsz,akár olcsóbban is!Nem tudom kinek nem nyilván való?

2012. febr. 14. 10:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi innen rendeltünk babakocsit és még sok mindent:

[link]

Mindent egy két nap alatt megküldtek. Egyszer volt olyan, hogy etetőszék nem volt olyan színű, akkor felhívtak, és mondták, hogy milyen színű van és jó lesz-e.

2012. febr. 14. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:

8.

Nem akarok szájkaratézni, szerintem félreértjük egymást.

Te azt mondod, hogy a neten bármilyen babakocsit meg lehet rendelni.

Én ennek nem mondok ellent. Azt mondom, hogy igen, de különböző webáruházakból.

Mondok egy példát. A bebibolt.hu-ról lehet egy csomóféle babakocsit rendelni, de nem mindegyik márkát, pl. Peg Peregójuk (vagy Mamas&Papas, vagy hogy hívják most) nincs. Szóval hiába mondom a kérdezőnek, hogy vegyen a bebibolt.hu-ról, ha neki van konkrét elképzelése, és mondjuk egy PP Ariát szeretne. Ez nyilván egy fiktív példa, csupán szeretnék rávilágítani, miért írtam azt, hogy attól is függ, milyet szeretne.

Remélem, érthető voltam.

2012. febr. 14. 10:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linkeket!
2012. febr. 14. 11:46
 19/20 anonim ***** válasza:

8.vagyok

Igen így gondoltam én is.Nem állítottam hogy egy helyen meglehet rendelni mindenféle típusú babakocsit.

2012. febr. 14. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: jaj, de jó, akkor béke van! :))

Kérdező: ha már a példámban felhoztam, akkor [link]

2012. febr. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!