Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan érdemes babakocsit...

Honnan érdemes babakocsit rendelni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 16:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Én netről nem rendelnék, csak úgy venném meg, ha személyesen látom, kipróbálom, tologatom egy kicsit. Esetleg úgy meg lehet rendelni, ha másnál kipróbáltad már, amúgy nem ajánlom annyira, mert lehet, hogy neten jól néz ki, meg jónak tűnik, de valójában nem az.
2012. febr. 13. 16:51
 2/20 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy a kérdésre válaszoltál :D
2012. febr. 13. 16:57
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
Van sok bababolt neten is, de osztom az első véleményét. Látatlanban nem szabad babakocsit venni.
2012. febr. 13. 17:24
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Mi a Vateráról rendeltük.Megláttam beleszerettem,mikor megjött pont olyan volt mint a képen.2 nap alatt itt volt,és tökéletesen lehetett tolni is nem volt semmi baja.
2012. febr. 13. 17:58
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

Én a Bambino babafutártól rendeltem tavaly nyáron, az üzletvezető nagyon készséges, segítőkész, minden kérdésre szívesen válaszol.

Volt egy babakocsi, akcióban, de nem volt olyan színben, amilyenben nekem kellett volna (piros:)), ő beszerzett egyet nekem, és ebédidejében hívott vissza :)))

Én azért tartottam fontosnak, hogy minden "kiszemelt" webáruházat felhívjak, ahol kapható a babakocsi, amit szeretnék, hogy lássam, hogy milyen segítségem van, ha bármi kérdés, akármi felmerülne.

Ahol olyan félvállról vették az egészet (érdeklődtem a kocsi felől, milyen), ott megköszöntem, leraktam a telefont, és eszem ágában sem volt ilyentől vásárolni.

2012. febr. 13. 18:20
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Attól (is) függ, milyet szeretnél.
2012. febr. 13. 18:20
 7/20 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Mikor mi megrendeltük a Vateráról,akkor ők is felhívtak minket egyeztetni.Pontosan milyen szín,stb.

2012. febr. 13. 18:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Mi az hogy milyet szeretne?A neten már bármilyen babakocsit megkap.
2012. febr. 13. 18:23
 9/20 anonim ***** válasza:
Igazából, ha már meg van a kiszemelted mindegy szerintem. Én kipróbáltam bababoltban a kinézett típust. Aztán addig keresgéltem neten, amíg meg nem találtam, hol a legolcsóbb és onnan rendeltem. Sok helyen több ezer forint különbség van, meg van ahol akciós is. Garancia van rá, mindenhol ugyanazt árulják.
2012. febr. 13. 18:51
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Köszi hogy le lettem pontozva, bár nem értem, hogy miért! Na az ilyenek miatt szar ez az oldal, mert az ember jó szándékkal válaszol, a többi b*nkó meg lepontozza. Remélem netről rendelsz, és jól megjárod vele!
2012. febr. 13. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!