Mernétek külföldről rendelni babakocsit? (Előre kell elutalni a pénzt)
Nálunk nem lehet ilyen színben kapni, meg itt olcsóbb is. Az oldalt lefordíttatva kértem.
Te linkeltél reggel a szin miatt... antracit acélkék... emlékszem.
ha csak az utalás lenne a kétségem akkor talán de úgy nem vennék babakocsit hogy nem próbáltam ki milyen tologatni meg a fogása hogy mekkora ... nagy lutri.
400 euró+ a posta, ugyan annyi mintha itthon vennèd, sőt még drágább is lesz! Én a szín végett biztos nem rendelném, vennék itthon egyet ami még tetszik színben.
Egyébkènt sokat vásároltam ebay- en, paypal van, így elutalod a pénzt paypal-al, zároljàk míg meg nem érkezik a cucc, ha itt van utalják tovább az eladónak!
Újjonan megvenném, használtan nem, de még az újbam is gondolkodnék, mert garancia nincs rá, nekünk most romlott el ennek a babakocsinak az első kereke! Nem forog!
Köszönöm a válaszokat! Hát én sem merem megrendelni. A babakocsit kipróbáltam, nagyon tetszik, több olyan anyukával beszéltem, akinek ilyen babakocsija van. A garancia eszembe sem jutott. Igazából ez a szín jönne be nekem, miért nem lehet itthon ilyet árulni???
Köszi csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!