Mennyire megbízható külföldről rendelni babakocsit? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Babakocsit nem rendeltem,de sok mást igen,baba ruha,fényképezőgép,sport cipő,stb.
Én mindig az ebayról szoktam rendelni,nagyon megvagyok vele elégedve soha semmi gond nem volt se az áruval,se a fizetési móddal.
Köszi!! :)
Én is azt az oldalt néztem, de én kocsit szeretnék rendelni.
Akkor ezek szerint nincs gond vele... :) Még egyszer köszi!
Mindig nézd meg az eladót,hogy mennyi terméket adott el és,hogy hány százalékosok a visszajelzések.
Minél több termék,minél nagyobb százalék a jó. :)
Köszi köszi köszi!! Pont találtam is egy ilyen babakocsit!! :))) Fogalmam sincs, hogy hogyan működik ez az oldal, de megpróbálok rájönni... :)
Egyébként, kb hány ft-ba kerül a postaköltség? Ja és hogy működik ez az utalásos dolog? Mert ugye fontban van meghirdetve a kocsi... Nem tudom, hogy hány Ft hogy font. Csak bemegyek a bankba és ők átutalnak annyi értékü forintot? :) Bocsi a sok kérdésért, de még soha nem csináltam ilyesmit..
Nem,nem.Pay Pal-on keresztül van az utalás,be kell regisztrálnod ehez szükséges angol nyelvtudás.
Ha szállítják ide,amit nem hiszek,mert elég nagy csomag lenne egy babakocsi akkor a Postage and payments-re klikk és ott kell kiválasztani mo.-t,ha nincs ott mo. akkor nem szállítják!
A fontot annál a banknál nézd meg ahol számlád van,mivel a számládról fogják levonni az átutalt összeget.
Ha nem tudsz angolul inkább szólj egy ismerősnek aki tud,biztos ami biztos.
Sok sikert!
Köszönöm szépen!
Sajnos úgy látom, hogy nem szállítják magyarországra... :(
Ez van...még megpróbálok utánajárni, hogy hátha lehet vhol kapni, esetleg van e olyan üzlet, ahol meg tudják nekem rendelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!