Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalatokra lenne szüksége...

Tapasztalatokra lenne szükségem Dr. Varga Zsoltról (Egerben)! Mennyire megbízható szülésnél?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem sok jót hallottam Róla!
2010. máj. 26. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Én több jót mint rosszat!:-DDD

De olyan dokiról még nem hallottam aki hibátlan ha érted mire gondolok!?Ha neked megfelel és rábíznád magad akkor jó,ha nem szimpi akkor válts!

2010. máj. 26. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Eddig nem volt okom panaszra,de érdekelne,hogy amikor zajlanak az események hogy viselkedik!Az első válaszolótól,ha nem gond szivesen megkérdezném,hogy milyen negatívumokat hallott,vagy tapasztalt vele kapcsolatban!
2010. máj. 26. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szüléssel kapcsolatban semmi tapsztalatom vele, de az összes egri nőgyógyász közül, akit ismerek, ő a legszimpatikusabb és legemberségesebb.
2010. máj. 27. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:

1.

Pl:nem ment be a szülésre mondván:"fontosabb dolga van"Pedig fogadott orvosa volt a csajnak.Mikor a szülésznő felhívta,hogy mikor ér be mert már mindjárt jön a baba azt üzente a kismamának,hogy szorítsa össze a lábát mert még dolga van!

2010. máj. 27. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy humora az biztos:-)

Engem ő császizott a fogadott dokimmal,de végig hülyülték az egészet!:-D Legalább ők jól szórakoztak:-/

2010. máj. 27. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én jót hallottam róla,de ha még aktuális,akkor Nagy pétert tudnám még ajánlani :)
2010. aug. 13. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

én is nála szültem,császárral.terhesgondozásra a magánrendelésére jártam.100%ig megbízom benne,nagyon rendes,aranyos,közvetlen,és ami a legfontosabb,h tapasztalt.nem pénzéhes.én pl. a 36ik héten rákérdeztem,h mennyi lesz a szülés? azt válaszolta,h ne hülyéskedjek,ide járok 9 hónapja,fizetem a magánrendelést (5000.-),ki van ezzel fizetve minden.én vip-ben feküdtem,és minden reggel nálam kezdett,és nálam végzett.én csak ajánlani tudom.

2011. febr. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!