Tapasztalatokra lenne szükségem Dr. Varga Zsoltról (Egerben)! Mennyire megbízható szülésnél?
Én több jót mint rosszat!:-DDD
De olyan dokiról még nem hallottam aki hibátlan ha érted mire gondolok!?Ha neked megfelel és rábíznád magad akkor jó,ha nem szimpi akkor válts!
1.
Pl:nem ment be a szülésre mondván:"fontosabb dolga van"Pedig fogadott orvosa volt a csajnak.Mikor a szülésznő felhívta,hogy mikor ér be mert már mindjárt jön a baba azt üzente a kismamának,hogy szorítsa össze a lábát mert még dolga van!
Van egy humora az biztos:-)
Engem ő császizott a fogadott dokimmal,de végig hülyülték az egészet!:-D Legalább ők jól szórakoztak:-/
Szia!
én is nála szültem,császárral.terhesgondozásra a magánrendelésére jártam.100%ig megbízom benne,nagyon rendes,aranyos,közvetlen,és ami a legfontosabb,h tapasztalt.nem pénzéhes.én pl. a 36ik héten rákérdeztem,h mennyi lesz a szülés? azt válaszolta,h ne hülyéskedjek,ide járok 9 hónapja,fizetem a magánrendelést (5000.-),ki van ezzel fizetve minden.én vip-ben feküdtem,és minden reggel nálam kezdett,és nálam végzett.én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!