Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami szuperjó popsikenőcs?

Valami szuperjó popsikenőcs?

Figyelt kérdés
én már mindenfélét próbáltam, de hosszútávon semmi se segít, lassan kisebesedik a bőre a szegény leányzómnak, annyira piros a popója, de már a nunija is itt-ott. Mire sikerül rendbeszedni, akkor pár óra múlva a következő pelenkázásnál már megint tönkre van. Miért van ez? Ennyire érzékeny a bőre? Mi a megoldás? (legközelebb ha megyünk, a doki segítségét kérem)
2012. febr. 12. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az orvos által felírt popsikrém és Neogranormon felváltva, illetve levegőztetés (így télen nem olyan egyszerű, de jól fűtött szobában érdemes öt-tíz percre szabadon hagyni). És sosem szabad vastagon bekenni.
2012. febr. 13. 03:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi gyógyszertárit használtunk, és másfél évig be is vált, aztán fogzáskor lett pici hasmenés és attól lett hirtelen nagyon piros a popsija. Sudokrém, Neogranormon, és a direkt piros popsira felírt gyógyszertári sem használt, viszont a kamilla/körömvirág teába áztatott vattával való letörlés (törlőkendő helyett) és a sima hintőpor sokat segített.
2012. febr. 13. 07:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Sudocrem tele van nemkívánatos adalékokkal, Bepanthen ugyanúgy.

Előttem írták a shea vajat, az jó lehet, én meg az Aloe Propolis Creme - re esküszöm, néhány óra alatt a legcsúnyább popsit is helyrehozza. Én csak azt használom.

2012. febr. 13. 07:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekünk jhonson's vált be. Hasonló volt a baj. Se a sofu, se a bepanthen nem volt jó.
2012. febr. 13. 08:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Shea vaj a legjobb, olvass csak utána.

3 óránként peluscsere,

minőségi pelenka.

Doki/védőnő :)

2012. febr. 13. 08:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Mi csak gyógyszertári krémet használunk mindennaposra. Ha kicsit kipirosodik, akkor sudocrem. Eddig bevált.
2012. febr. 13. 09:39
 17/22 A kérdező kommentje:

köszi az ajánlásokat.

és hol lehet ezeket beszerezni? : aloe propolis, sheavaj, Alsol

2012. febr. 13. 11:30
 18/22 anonim ***** válasza:

Alsolt patikában.

Itt a leírás:

[link]

2012. febr. 13. 12:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Sheavaj: legolcsóbban az angol ebay-ről, itthon garantált minőséget szállít a Mannaszappan.
2012. febr. 13. 16:02
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Foreveres termékeket csakis terjesztőktől, de sokszor fölrakják teszveszre is pl, ott is érdemes megnézni.
2012. febr. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!