Hintőpor vagy popsikenőcs?
Értem értem :)
Nem részleteztem de eddig én is a sudo-t használtam és rendre pelenka kiütéses volt! Pedig kipróbálta az összes pellust amit lehetett (márkásat, márkátlant) Hagytam mindig buggyosra is hogy lehet az miatt van ez hogy szoros! Gondoltam a sudo nagyon jó, múltkor már a K1-es gyógyszertárit hozattam apával és két napja megint ki jött 3 kiütés :( váááá! Nos 2 napja elővettem a hintőport és láss csodát elmúlt....! De most akkor ezt vagy azt használjam???
Nem ugyanarra használjuk!
A hintőpor összehúzó és viszketéscsillapítású hatású, mind a nedvező, mind a száraz gombás bőrfertőzések megelőzésére és kezelésére használjuk.
A popsikenőcsöt annak megelőzésére, hogy kiszáradjon a baba bőre, illetve, ha repedezett, sérülékeny, száraz a bőre.
A te babád esetében a hintőpor a "gyógyír."
bepanthen nekünk is bevált.
lehet, hogy nem is a krémektől, hanem a pelenkától kiütéses :( meg kéne próbálnotok abból is másik fajtát. próbálj utánanézni, hogy az erre érzékeny babáknak melyik vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!