Hintőpor, popsikenőcs, mindkettő vagy csak egyik?
Szia!
Köszi a gyors választ.
Igen, a köldökhöz tudom, h kell, de én a pelusba gondoltam, csak kimaradt, bocsi:)
Ha mindkettőt használnád, a hintőpor összetúrósodna a krémmel.
A popsira a krémet, hintőpor pedig a köldökre, Később pedig jó lesz az összefekvő terültekre, pl a hurkákra a combinál, vagy a nyakához, ha kipirosodik.
fog menni a védőnő, meg az orvos is, fogsz kapni egy halom receptet és el is mondanak mindent. (ha nem, akkor kérdezni kell!!!)
röviden:
posira, combhajlatra popsikennőcs.
hónalja, nyakra, fülmögé (ahol a bőrredők össze tudnak rázni és ki tud "pállani") normál hintőpor.
köldökre alkohol és spec. hintőpor (receptre kapod) ameddig ki nem esik a köldökcsonk és be nem gyógyul teljesen
ezen felül az egész babára tastápló, ha kell (receptre kapod), nekünk kellet, mert nagyon száraz a bőre
illetve, nálunk a popsikenőcs nem volt elég a combhajlatra, oda kaptunk spec krémet (kórházi csomagban volt)
és a hónaljra sem volt jó a hintőpor, mert túlzottan kiszárította, oda is kaptunk krémet.
Szia!
Egy jo tanács,ha kislányod születik! Krémezéssel ovatosan,csak vékonyan,én csak akkor kentem ha piros volt. Ismerek olyan kislányt,akinek 2 éves korára 2x kellett szétválasztani a kisajkait,mert összenőtt-gyereknőgyogyász szerint a sok krém miatt. Sudocream,Neogranoromon popsikrémeket nem szabad folyamatosan használni,csak ha indokolt.
Újszülöttnek mindenképpen a gyogyszertári.
Jo babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!