Mire használjátok a hintőport? Már 1,5 éves a fiam, de még soha semmire nem tudtam használni. Van 2 dobozom belőle, mire használjam el?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 10:16
1/15 anonim válasza:
Én soha nem használtam, nyáron próbáltam, izzadós időbe, de nem vált be, inkább gyakrabban lemostam a gyereket.
Az apja használja, izzadós részekre :D Pl. a combja tövénél :)
2/15 anonim válasza:
Ha izzadságtól kipirosodik a bőröm nyáron, arra nagyon jó. Esetleg takarításkor használt gumikesztyűbe is szórhatsz belőle, hogy ne izzadjon bele a kezed. Amúgy másra szerintem nem nagyon jó, nekünk is van itthon egy flakonnal, és nagyon lassan fogy. Babapopsira kenőcsöt használunk, a hintőport erre ki sem mertem próbálni.
3/15 anonim válasza:
Azt a köldökcsonkra kaptátok ugye?:)
Sok babának nyáron kell de nem mindenkinek jó! Én konkrétan tovább adtam! Nem tudom miért irnak fel amugy két dobozzal..?
4/15 A kérdező kommentje:
Köldökcsonkra csak alkoholt kaptunk. A 2 doboz hintőport ajándékba kaptuk babalátogatóktól:D
2012. jan. 17. 10:23
5/15 anonim válasza:
Én borotválkozás után szoktam behinteni azt a felületet. Arra is jó.
6/15 anonim válasza:
Ha vízkőoldóval vagy domestossal takarítok a gumikesztyűbe szórók hogy ne izzadjak bele. Egyébként nekem is megmaradt2-3 doboz, babakelengyébe kaptuk,a kukába fog landolni...
7/15 anonim válasza:
A mi dokink nem is nagyon ajánlja, melegben összetúrósódik és gombák melegágya lehet.
A köldökre kapott port pedig ne is szórd sehová máshová, mert elég erős szerek vannak benne.
8/15 anonim válasza:
Nyáron, amikor kicsit kiporosodott a hónalja és a combtöve, akkor szórtam be, de nagyon kevés fogyott belőle, az idei nyárra is elég, úgy nézem. :)
9/15 anonim válasza:
Soha nem használtam egyszer se, pedig 3 gyerekem van. Én se értem mire jó.
10/15 anonim válasza:
Én sem nagyon tudom mire használni. A gumikesztyűbe szóróm többnyire. De időnként a tappancsára szoktam szórni, hogy ne izzadjon annyira a cipőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!