Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire használjátok a hintőport?...

Mire használjátok a hintőport? Már 1,5 éves a fiam, de még soha semmire nem tudtam használni. Van 2 dobozom belőle, mire használjam el?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak melegkiütése volt, arra szórtam, meg a talpára, hogy ne izzadjon. Vagy amikor a pelenkától lett kiütése, akkor is azzal szórtam be. De rendszeresen én sem használtam a gyereknek, nekem is van még 1,5 doboz.
2012. jan. 17. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:

hát akkor itt egy kivétel!!!!

sőt rögtön kettő!

a nővérem a fiainál és én is a lányomnál használom.pedig a lányom már 3 éves.pici kora óta ezzel hintem a testét este fürdés után és eleinte reggel is hintettem.nekünk ez vált be.a testápolók nem tetszettek a bőrének.és bizton állíthatom hogy nagyon szép ,puha bőre van a lányomnak!!!!

és mivel most terhes vagyok a másik babámnál is ezt fogom használni,persze ha neki is megfelelő lesz.

egyébként én csak jonhsonosat használok.

2012. jan. 17. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Szoke,vilagos hajuaknak tokeletes szaraz sampon helyett! Ugyanugy kell hasznalni, rateszel a hajtore egy keveset, rajta hagyod par percig, majd jol megdorzsolod es kikefeled. :)

A kisfiamra en sem hasznaltam soha.

2012. jan. 17. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 3 doboz hintőport vittem el a fodrászomnak. Hajvágás után (különösen férfiaknál) mindig hintőporos pamacsolóval törli át a vendégek nyakát.

Öcsémmel küldtem el neki, mert én szülés óta alig tudok hozzá eljutni, de annyira örült neki a fodrász csajszi, hogy akkor ingyen vágta le tesóm haját! :)

3-an jártunk ezzel jól, nekem nem kellett kerülgetni a porokat (egyet hagytam meg itthonra hátha mégis kellene), a fodrászom is, mert nem kellett vennie, és öcsém, akinek nem kellett fizetnie a hajvágásért.

2012. jan. 17. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát én is csodálkozom hogy nem használjátok. Én mind3 gyerekemnél használtam a fenekükre. Hát oda való és ha esetleg nyáron kipirosodik a hajlatokban, ducibb babáknak, oda is szoknak tenni. Én szeretem mert gyorsan lehet használni és szárazon is tart. De egy biztos, hogy még igy is nagyon sokáig kitart, pedig hányszor ki is ömlik belőle.
2012. jan. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!