Mire használjátok a hintőport? Már 1,5 éves a fiam, de még soha semmire nem tudtam használni. Van 2 dobozom belőle, mire használjam el?
hát akkor itt egy kivétel!!!!
sőt rögtön kettő!
a nővérem a fiainál és én is a lányomnál használom.pedig a lányom már 3 éves.pici kora óta ezzel hintem a testét este fürdés után és eleinte reggel is hintettem.nekünk ez vált be.a testápolók nem tetszettek a bőrének.és bizton állíthatom hogy nagyon szép ,puha bőre van a lányomnak!!!!
és mivel most terhes vagyok a másik babámnál is ezt fogom használni,persze ha neki is megfelelő lesz.
egyébként én csak jonhsonosat használok.
Szoke,vilagos hajuaknak tokeletes szaraz sampon helyett! Ugyanugy kell hasznalni, rateszel a hajtore egy keveset, rajta hagyod par percig, majd jol megdorzsolod es kikefeled. :)
A kisfiamra en sem hasznaltam soha.
Én 3 doboz hintőport vittem el a fodrászomnak. Hajvágás után (különösen férfiaknál) mindig hintőporos pamacsolóval törli át a vendégek nyakát.
Öcsémmel küldtem el neki, mert én szülés óta alig tudok hozzá eljutni, de annyira örült neki a fodrász csajszi, hogy akkor ingyen vágta le tesóm haját! :)
3-an jártunk ezzel jól, nekem nem kellett kerülgetni a porokat (egyet hagytam meg itthonra hátha mégis kellene), a fodrászom is, mert nem kellett vennie, és öcsém, akinek nem kellett fizetnie a hajvágásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!